in

KRISTINA KUZMANOVSKA:U Novu godinu krupnim koracima uz Acu Lukasa!

Kada Vas na samom početku karijere zadesi sreća da doček Nove godine pevate sa jednom od najvećih zvezda na našoj estradnoj sceni, kakav je Aca Lukas, onda je to dobar pokazatelj i svakako dokaz da vredite kao pevač, iako ste početnik.Jedna od takvih srećnika je i mlada pevačica Kristina Kuzmanovska, koja će u Novu godinu ući na scenu sa Lukasom u „Genex Impulse Hall-u“.

Kristina je skrenula pažnju na sebe prvo učešćem u Pinkovim zvezdama, a kasnije i sjajnim plasmanom na Ohridskom festivalu.

„Svakako da je velika čast pevati na istoj sceni sa Acom Lukasom, ali ne mogu reći da imam tremu zbog toga.Acu izuzetno cenim kao pevača i mislim da ćemo napraviti odličnu žurku, zato pozivam ljude da dodju i zajedno sa nama veselo udju u Novu godinu, nasmejani i srećni“-rekla nam je Kristina.

Kako smo saznali, posle Nove godine, ova pevačica tek priprema dosta iznenadjenja i o njoj će se tek čuti i pričati, ali za sada ne smemo ništa da Vam otkrivamo o tim planovima.Ono što je bitno jeste da ona ite kako poseduje klalitet, jer da nije tako, teško da bi tim Ace Lukasa odlučio baš ona bude ta koja će pevati sa Acom novogodišnji nastup!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

RADE PROGOVORIO: Krunićka ga optužila da je homoseksualac, evo kako je on to prokomentarisao!

MIRKA VASILJEVIĆ IMA RECEPT: Evo kako da napravite muško dete!