in

ŠMEKNULA LUKSUZ: Marijana traži da joj gajbu kupi bogati zet!

Bivša supruga Lotara Mateusa želi da bude ponosna vlasnica stana u luksuznom kompleksu Beograd na vodi, ali za tu investiciju traži pare od svoje naslednice Dajane, odnosno njenog verenika Damira Ahmetova

Marijana Mateus planira da kupi stanove u luksuznom kompleksu Beograd na vodi, ali novcem verenika svoje ćerke Dajane Kostić, ukrajinskog biznismena Damira Ahmetova. Planira da u Beogradu na vodi ima dva stana: jedan za sebe, a drugi za svoju naslednicu i njenog supruga.

Prema rečima našeg izvora, Marijaninom budućem zetu se ova ideja svidela. Iako ne planira da živi u našoj zemlji, biće onako kako tašta kaže.

– Marijani se posebno svidelo to što će stanovi imati velike terase, bašte i pogled na reku i promenadu. Međutim, kako je kvadrat na toj lokaciji papreno skup, o tome je najpre razgovarala sa svojom ćerkom Dajanom jer njen verenik ima dovoljno novca da u tom kvartu kupi nekretninu – priča naš dobro obavešten izvor, koji tvrdi da se Dajani i Damiru ova ideja dopala.

– Međutim, oni godinama žive u Londonu i ne planiraju život u Beogradu, ali naslednik imperije Ahmetov voljan je da ispuni želju svoju budućoj tašti i iskešira novac za čak dve nekretnine – završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Marijanom Mateus, ali njen telefon je ostao nedostupan.

Od poznatih ličnosti stan u kompleksu Beograd na vodi kupio je selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović, ali ne za sebe već za svog prijatelja. Na prezentaciji stanova bili su Šaban i Gordana Šaulić, Željko Joksimović, Goran Đoković.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HARIS DŽINOVIĆ: Ne volim da slušam svoje pesme!

PINKOVA ZVEZDA ZABAVLJA BEOGRAĐANE U NAJLUĐOJ NOĆI: NIKOLA PETKOVIĆ U “BARONU”!