in

STANIJA UDARILA NA MAJINU DECU, PEVAČICA PRETI: Uzeću ti 2 miliona jer si mi klela sinove!

Svađa između Maje Nikolić i Stanije Dobrojević traje još od samog početka rijalitija “Farma”, a sad su počele jedna drugoj da prete tužbama.

Naime, Maja Nikolić jer izjavila kako planira da tuži starletu jer je pričala loše o njenoj deci kao i da pevačica napušta povremeno Farmu kako bi zadovoljila svoje seksualne potrebe.

“Produkcija će morati da dođe da svedoči za moju decu, što si ih klela da umru, da mi oduzmeš decu i da sam monstrum majka. Milion i po, dva dinara ću da uzmem. Zapisala sam sve. Ti si bolesna ološu”, rekla je Maja. Ni Stanija nije ostala dužna Maji, te je rekla kako će joj na sudu uzeti sve pare od rijalitija.

“Ti si za svoju decu rekla dabogda umrla ako nisi videla seks između mene i Kristijana. Ti nisi mogla da vidiš to, jer ga nije bilo, čuvaj pare za lečenje, budalo jedna! Ja ću tebe da tužim, sav honorar ću da ti uzmem, bolesna ženo! Nemoj da ti sve uzmem na sudu, misli na tu decu, makar nešto da im obezbediš. Njoj ne pomaže ni seks što je izvode, ni terapija. Ludo pa ludo!

Stanija i Maja 2

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HARIS DŽINOVIĆ: Ne volim da slušam svoje pesme!

PINKOVA ZVEZDA ZABAVLJA BEOGRAĐANE U NAJLUĐOJ NOĆI: NIKOLA PETKOVIĆ U “BARONU”!