in

KRISITIJANOVA ŽENA IVANA: Kupi mi garsonjeru i slobodan si!

Golubović se rastaje od Ivane Veljović, s kojom je napravio dil: od honorara za „Farmu“ njoj i ćerki kupiće nekretninu u Kraljevu i ostaviti im novac

Višestruko osuđivani kriminalac Kristijan Golubović maltene je već slobodan čovek, bar što se tiče bračnog života, jer mu je njegova žena Ivana Veljović (s kojom se venčao u crkvi, nisu sklopili građanski brak) dala zeleno svetlo u zamenu za koliku-toliku materijalnu sigurnost!

Prema saznanjima Starsa, ona je od Kristijana tražila da za nju i njihovu ćerku Veru kupi garsonjeru u Kraljevu i ostavi im deo honorara od „Farme“, što je krimos oberučke prihvatio! Definitivni razlog rastave je Jelena Milošević Balerina, u koju je Ivana, ubeđena je, njen muž ludo zaljubljen!

– Ivana je pokušala da zaboravi njegovu prevaru s Balerinom, ali ne može. Pokušali su da krenu iznova, međutim, nisu uspeli. Preselo im je zajedničko vreme provedeno u Kraljevu, dok se nije vratio u rijaliti. Ivana je po ceo dan šetala u pidžami i dramila mu za svaku sitnicu. On bukvalno ni do prodavnice nije mogao da ode a da mu ona ne napravi neku ljubomornu scenu. Shvatili su da zajedno više ne mogu da funkcionišu i on je jedva čekao da ode u Beograd kod svoje prijateljice Biljane Lukan, koja mu od početka pruža utočište – otkriva naš izvor.

On dodaje da je kriminalcu supruga postavila uslov: daće mu razvod ako nju i dete obezbedi u svakom smislu.

– Pošto je Ivana shvatila da će kad-tad ostati bez muža jer se zacopao u Balerinu, tražila je od njega da joj kupi garsonjeru u Kraljevu i ostavi joj deo honorara s Farme, pa će dobiti razvod. Veljovićeva mu je rekla: „Bićeš slobodan kad to završiš, a onda možeš da ide da se je.eš s Balerinom ili bilo kojom drugom!“ – završava naš izvor.

Pozvali smo Ivanu za komentar, ali ostala je nedostupna do zaključenja ovog broja.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TOPALKO PRIHVATIO ZETA: Sloba Vasić se pomirio sa Heleninim ocem

CECA U ŠOKU: Samo bolestan um može da izmisli moju smrt!