in

SKANDAL NA ESTRADI: Ovom fudbaleru je Dara Bubamara slala nevaljale slike!

Nakon što su u javnost izašle šokantne SMS prepiske i fotografije između Dare Bubamare (39) i navodno nepoznatog misterioznog muškarca, a pevačica izjavila da je slike i poruke slala svom suprugu Milanu, zapravo je pevačica u ranim jutarnjim satima dopisivala sa fudbalerom Filipom Kostićem (23).

“U pitanju je Filip Kostić, fudbaler iz Kragujevca koji je prošle godine prešao u nemački klub Štutgart. Rada i on se već neko vreme dopisuju i on je zaslužan za osmeh na njenom licu svaki put kada joj stigne poruka. Njih dvoje se često dopisuju jer je on u inostranstvu”, ispričao nam je Darin veoma blizak prijatelj, dobro upućen u celu priču.

On je još dodao da ovo nije prvi put da se pevačica na ovakav način dopisuje sa nekim, ali je istakao da je prvi put da je u tome razotkrivena.

“Odakle vam ta informacija?! I odakle vam moj broj telefona?!” najpre je na pitanja odgovarao kontrapitanjima mladi fudbaler.

U prvi mah je negirao i poznanstvo sa pevačicom Darom, ali kada smo mu objasnili da imamo saznanja i dokaze da je upravo on taj muškarac kojem je Dara slala fotografije, nevešto je rekao:

“Je l vam to ona rekla? Jeste li ste me u dogovoru s njom pozvali?”, pitao je fudbaler.

Podsetimo, jedan nedeljnik objavio je fotografije na kojima pevačica pozira kako se samozadovoljava, kao i SMS prepiska s nepoznatim mladićem. Pevačica je posle skandala izjavila za Kurir da je sporne fotografije slala suprugu i da su joj ukradene iz telefona. Ona je zbog krađe prijavila policiju svoga kuma s kojim nije već neko vreme u dobrim odnosima.

Dara Bubamara

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KRISITIJANOVA ŽENA IVANA: Kupi mi garsonjeru i slobodan si!

SEVAĆE VARNICE: Goga Sekulić i Jelena Milošević ponovo na Farmi!