in

ŽELJKO BEBEK: Goran Bregović je balkanski primitivac, njemu je novac sve u životu!

Željko Bebak je već duži period u svađi sa bivšim saradnikom Goranom Bregovićem.

Bebek za muzičara nema baš lepe reči, a otkrio je kako više nikada ne bi sarađivao sa njim. On je nedavno to i potvrdio kada je “bez dlake na jeziku” rekao da ne bi pevao na Goranovom koncertu. Željko veruje da je Bregoviću na prvom mestu novac, sa čim se on ne slaže.

“Goran je balkanski primitivac kojem je novac sve u životu i veoma važan. On svira tu šupačku muziku koja meni uopće ne odgovara. Želi sve da dobije besplatno, pa eto sada taj njegov tim pokašava da plasiranjem te priče kako ću ja pjevati u Zagrebu napravi dobru reklamu za koncert. Što bih njemu pjevao besplatno?!

Mislim on bi nešto platio, ali to nije ni približno onome koliko vredim! Ima on Alena Islamovića koji nigde ne radi, nema nastupa ni koncerta, pa se Gorana drži kao pijan plota, samo da bi preževio. Nije bitno koliko mu plati, samo da ima. Isti slučaj je i sa Mladenom Vojičićem Tifom, to se kod nas u Sarajevu kaže – papci.

Njih dvojica bi se nagu*ila Goranu za 200 maraka ili evra, ali ja neću i takva saradnja sa Bregovićem mi ne treba. Sve su to tipčini balkanski tračevi, a sa kojima ne želim da imam ništa”, oštro je prokomentarisao Bebek.

Podsetimo, spekulisalo se da će se Bebek i Bregović pomiriti, no izgleda da od mirenja za sada nema ništa.

2

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KRISITIJANOVA ŽENA IVANA: Kupi mi garsonjeru i slobodan si!

SEVAĆE VARNICE: Goga Sekulić i Jelena Milošević ponovo na Farmi!