in

SUZANA MANČIĆ: Seks je odličan posle orošavanja vagine!

Popularna voditeljka Suzana Mančić šokirala je javnost kada je ispričala da redovno odlazi u jednu banju kako bi se podvrgla tretmanu orošavanja vagine.

Iako je mnogima to bilo čudno, Mančićeva ne krije zadovoljstvo, a otkriva da je seks posle tog tretmana fenomenalan i da će sigurno ponovo svoju vaginu ispirati lekovitom mineralnom vodom.

“Mom Simi je to dobro, zadovoljan je posle toga. Fantastično nam bude posle orošavanja u krevetu. Prezadovoljan je Simica, i to je bitno. Nisam skoro bila, ali ću ponovo ići u Vrnjačku banju na to. Sve ljude koje zanima kako to izgleda, neka odu i probaju. Vrlo je prijatan sam proces i nije nikakva mudrost. Žena se apsolutno dobro oseća posle toga i progleda kao mače. Progleda od miline”, rekla je Suzana. Ovom prilikom, voditeljka je otkrila da zajedno sa izabranikom Simonom Ocomokosom u porodičnom domu organizuje privatne proslave na kojima se društvo provodi do jutra.

“Simon i ja veoma često pravimo proslave kod mene u stanu. Sutra uveče organizujemo jednu veliku tresku kod kuće, tako da će on biti u ulozi domaćina. To izgleda fenomenalno, muzika, pevanje i igranje. Naravno da popijemo malo. Ali obično znamo granicu, a kod mene se i uvek dobro jede, jer kuvam fantastično. Svi se vesele”, ističe voditeljka. Mančićeva je planirala da ode u penziju, ali se zbog jednog projekta predomislila.

“Iskreno, razmišljala sam da se penzionišem i odem sa javne scene, ali đavo mi ne da mira. Uvek u životu treba imati nove izazove”, objašnjava Suzana, koja kaže da bi volela da se nađe u ulozi bake, s obzirom na to da je njenu ćerku Teodoru Kunić nedavno zaprosio jedan američki biznismen.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

CECA U ŠOKU: Samo bolestan um može da izmisli moju smrt!

OSTALA I BEZ POSLA: Makarona šutnuo Tamaru iz firme!