in

ALIMENTACIJA: Albert Nađ umesto 2.000 daje 800 evra za decu!

Jelena Nađ demonstrativno napustila sud zbog odluke da se alimentacija koju fudbaler treba da plaća smanji za 60 odsto.

Albert Nađ i njegova bivša supruga Jelena pojavili su se juče u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu, gde je održano suđenje po tužbi proslavljenog sportiste za ukidanje alimentacije.

Prva je na ročište došla Jelena, dok se Albert pre saslušanja sa svojom advokaticom sastao u obližnjem kafiću. Bivši supružnici su se sve vreme ignorisali, a kad je saslušanje završeno, Jelena je demonstrativno napustila sudnicu. Razlog njenog nezadovoljstva jeste to što je sudija donela odluku da se iznos alimentacije smanji za 60 odsto. Tako će fudbaler umesto 2.000 evra, koliko je trebalo mesečno da plaća za troje dece Nemanju (19), Nikolu (10) i Janu (8) koje ima s Jelenom, ubuduće morati da daje 800 evra.

Naša ekipa bila je na licu mesta, a ročište je trajalo više od dva i po sata.

Kada smo pitali Jelenu za komentar, bila je besna i nezadovoljna onim što se desilo. Rekla je da je zgrožena sudskom odlukom:
– Strašno je šta se dešava u našoj zemlji. Ova odluka je skandalozna, ali ja ne odustajem. Valjda će mog bivšeg muža krivična prijava naterati da plati bar ono što duguje deci i da ispoštuje ovu odluku suda – priča Jelena i nastavlja:
– Ako nema moralnu obavezu prema svojim naslednicima, bar neka ispoštuje zakon do kraja. Ja ću da se borim za svoju decu i za ono što im pripada. Ništa drugo me ne zanima, samo da oni dobiju ono što je njihovo – ogorčeno nam je rekla Jelena nakon suđenja.

S druge strane, proslavljeni fudbaler poručuje da su mu deca na prvom mestu.
– Sve što mogu da vam kažem jeste da je na suđenju postignut dogovor. Najbitnija su mi deca. Sve ostalo je nebitno – kaže proslavljeni fudbaler.

Podsetimo, Jelena Nađ je za Kurir otkrila da je protiv bivšeg muža podnela krivičnu prijavu jer od avgusta 2014. godine nije plaćao deci alimentaciju. Ona je iznela niz optužbi i naglasila da ne može naslednike da izdržava od svoje plate, koja iznosi 25.000 dinara, niti ima novac za ogrev, pa se poslednjih mesec dana smrzavaju. Nađ o ovome ne želi da priča dok ne prođe sudski proces.

Jelena Nadj

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Seka Aleksić već proslavila Novu!

POLUGOLI: Darko Lazić sa ekipom u sauni se polivao šampanjcem!