in

VEZA PUKLA ZBOG AUTA: Otac Saše Kapora velika ljubav Vesne Zmijanac!

Nenad Kapor, otac pevača Saše Kapora, pre nekoliko godina bio je u ljubavnoj vezi s Vesnom Zmijanac, ali njihova ljubav je pukla kad je pevačici ukradeno auto, za koji je morala da plati otkup, saznaje Kurir Stars!

Vesna i Nenad upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i saradnika, budući da je Kapor bio dugogodišnji direktor i vlasnik produkcijske kuće. Vrlo brzo započeli su vezu koja je potrajala nešto duže od godinu dana. Pevačica je pričala da je konačno pronašla ljubav svog života, da je Kapor onaj pravi.

Međutim, ukraden joj je automobil, a kako tvrdi naš izvor, Vesna je posumnjala da je on umešan u to.

Sasa Kapor

– Vesna je prijavila krađu auta, a policija je odmah krenula u potragu po njenoj prijavi. Posle mesec i po Vesna je došla u stanicu i rekla da joj je auto vraćen i da se prekine s daljom potragom. Mi smo insistirali na tome da nam kaže kako i kad joj je auto vraćen, ali ona to nije htela, već je samo kazala da je sve završila preko prijatelja – rekao je naš izvor iz policije.

U više navrata pokušali smo da stupimo u kontakt s Vesnom Zmijanac i Nenadom Kaporom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Takođe, ni Saša Kapor do zaključenja broja nije odgovarao na pozive.

Saban Saulic

I Šaban bio Kaporova žrtva
ŠAULIĆA PREVARIO ZA ALBUM

Vesna Zmijanac nije jedina s estrade koju je otac Saše Kapora prevario. Naš sagovornik, koji je insistirao da ostane anoniman, ispričao nam je na koji način je Nenad Kapor prevario pevača Šabana Šaulica.- Dok je bio vlasnik produkcijske kuće „Jugodisk“, Nenad se sa Šabanom dogovorio o izdavanju albuma, ali dogovor nikad nije ispunio. Šaban je sve uradio što je obećao, napisao je i snimio pesme, sve o svom trošku. Nekoliko puta Nenad je odlagao izdanje CD, trajalo je to skoro dve godine. Na kraju je Kapor zatvorio izdavačku kuću, a da se nije ni javio Šabanu – ispričao je izvor Starsa.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Seka Aleksić već proslavila Novu!

POLUGOLI: Darko Lazić sa ekipom u sauni se polivao šampanjcem!