in

DARA BUBAMARA BEŽI IZ SRBIJE: Od skandala s golim fotkama krije se na Kubi!

Folkerka želi da se skloni od svega neko vreme, a na put ide bez muža, pa će par pauzu iskoristiti da sagleda situaciju i odluči šta dalje.

Folk pevačica Dara Bubamara je nakon porno-afere koja je potresla estradu rešila da se što pre skloni iz zemlje na neko vreme. Ipak, želela je da taj odlazak pretvori u odmor, pa je pitala muža Milana da je pusti da ode bez njega, budući da je on ne pušta iz vida otkako su izašle provokativne fotke koje je navodno slala ljubavniku.

Milan Kesić dao je ženi blagoslov da otputuje čim prođu novogodišnje tezge, pa će Dara posle Nove godine s drugaricom otići na Kubu.

– Dara želi da se odmori od trzavica koje su ona i Milan imali u poslednje vreme, i to kako bi oboje na miru mogli da sagledaju situaciju. Prethodno će porodično sa sinom Kostom biti na Kopaoniku, a onda s najboljom prijateljicom putuje na Kubu – govori dobro obavešten izvor.

Kako dalje saznajemo, Milan se nije protivio njenoj odluci da na odmor ode bez njega, jer i on želi da se na neko vreme distanciraju i na miru analiziraju gde su grešili i šta mogu da poprave. Sve ovo potvrdila nam je i Dara kad smo je pozvali.

– Posle praznika odlazim iz Srbije s drugaricom na Kubu, a Milan ostaje sa Kostom u Srbiji. Potreban mi je odmor nakon stresa koji sam proživela. Samo izgledam kao da je sve u redu, ali konstantno sam pod tenzijom. A telefon ostavljam kod kuće! – rekla je šaljivo Dara za Kurir Stars.

Budući da je Kuba letos uvela bežični internet širom zemlje, ne verujemo da će Dara odoleti da se ne fotka na plaži i šeruje fotografije, barem na društvenim mrežama.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KOJIĆ SE TAJNO VIĐAO SA MAZOM:Mali Keba pre Seve bio sa transseksualcem!

GOCA TRŽAN: Samohrane majke su pečatirane kao raspuštenice!