in

Miroslav Ilić nije htio prihvatiti vanbračnog sina: Nakon 30 godina stiže ga užasna kazna!

Miroslav Ilić vanbračnog sina Devina dobio je prije 30 godina sa tadašnjom ljubavnicom Mirjanom Antonović. Od tada pa do danas dijete je, po Mirinoj tvrdnji, vidio samo jednom, ali otac i sin uskoro bi mogli da sretnu na sudu. Kako saznajemo, Devin planira da podnese tužbu sudu u Beogradu kako bi dokazao da mu je Miroslav biološki otac.

“Mirjana godinama želi to da uradi, ali sve se nadala da će se situacija riješiti normalnim putem. Vjerovala je da će se Miroslav vidjeti sa sinom i da će se upoznati, razgovarati, te da će ga on na kraju i priznati. Ipak, od toga nema ništa, tako da će Mira i Devin pravdu potražiti na sudu“, započinje naš izvor i nastavlja:

“Poznato je da je trebalo da dođu iz Amerike još ljetos, ali to se pomjerilo iz nekoliko razloga. Ipak, uskoro će doći u Srbiju. Miri je velika podrška Lepa Brena, koja će je sigurno ispravno savjetovati i pomoći. Ono što znam jeste da su Mira i Devin i ranije htjeli da podnesu tužbu, ali sumnjali su u rad naših organa zato što je Miroslavljev zet bio ministar. Naravno, ne tvrde oni da bi to uticalo na ovaj slučaj, ali Mirjana je sumnjala.”

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PROZVAO SANJU MARINKOVIĆ: Ajde, nemoj da lažeš!

Maya Berović:Ako je zbog ovog ne ostavi verenik, onda je nikada neće ostaviti!