in

Vendi tvrdi da je Lepi Mića špijun: Radi za DB, imam dokaze!

Bivša farmerka Vesna Vukelić Vendi tvrdi da je njen kolega Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, državni špijun! Pevačica kaže da ima i dokaze za ovu tvrdnju, i dodaje da su joj te informacije u razgovoru otkrili i vrlo bitni srpski funkcioneri.

“Verujte mi da Lepi Mića radi za jedno krilo policije i vrlo je bitan čovek u državnoj bezbednosti. Imam dokaze za to. On je zbog toga u rijalitiju udario na Jasminu Medenicu i Staniju Dobrojević jer je time hteo da oslabi Kristijana Golubovića. Njemu je cilj bio da prisluškuje šta kriminalac priča da bi mogao da poveže s kim sve sarađuje”, izjavila je Vendi.

“Od velikih igrača s naše političke scene sam čula da je Mića još otkad se iz Bosne doselio u Srbiju počeo da radi za DB. Kada sam malo bolje razmislila, složile su mi se neke kockice u glavi jer on trideset godina skoro da ne postoji na javnoj sceni, a uvek ga ima svuda i živi pristojno. To je glavni pokazatelj da ga štiti država i da ima priliv novca s druge strane”, otkriva Vesna i tvrdnje pokrepila Mićinim ponašanjem u rijalitiju.

“Pošto sam znala ko je i čime se bavi, posmatrala sam ga na imanju. On ne može da pobegne od svog posla i zato je sve vreme ćoškario po farmi prisluškujući učesnike. Ne znam da li su mu to rekli da treba da radi ili mu je to prosto profesionalna deformacija”, zaljučila je Vukelićeva.

Balkan Lifestyle/Tracara

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

JELENA KRUNIĆ PRETI TUŽBOM: Kristijan i ja ćemo se videti na sudu!

UZIMAO-DAVAO: Šaulić poklonio pesmu Laziću, pa tražio 2.000 evra!