in

LEPA BRENA ZA KURIR: Briga me za starlete, moji sinovi će naći prave žene!

Materijalne stvari mi ne predstavljaju radost jer i u toku godine kupujemo dosta toga jedni drugima

Lepa Brena 2015. završava ispunjena, srećna i sa osmehom.

Pored još jedne uspešne poslovne godine, radost joj je priredio i sin Stefan, koji je diplomirao na koledžu u Americi. Vlasnica „Granda“ za Kurir sumira odlazeću godinu, za koju kaže da joj je bila dobra.
– Godinu za nama najviše ću pamtiti po tome što je Stefan diplomirao biznis menadžment na univerzitetu Beri u Majamiju. To je bio veliki dan za celu našu porodicu. Kada govorimo o poslovnim dostignućima, to su svakako koncerti koje sam održala u regionu. Ono što je svakako moj veliki ponos, a tiče se posla, jeste i Grand televizija, koja je obezbedila svoje mesto na tržištu kvalitetnim programom – kaže Brena, koja je za muža Bobu Živojinovića pripremila novogodišnje poklone.
– Materijalne stvari mi ne predstavljaju radost jer i u toku godine kupujemo dosta toga jedni drugima. Ničega nisam željna. Ali, ako Boba poželi da me iznenadi, neću se buniti! On zna šta ja volim – sa osmehom kaže Brena i naglašava šta je zacrtala za 2016.
– Planiram da objavim dve nove pesme i spotove. Ne moram nigde da žurim, imponuje mi tempo koji sam sebi posle toliko godina rada omogućila. U 2016. ulazim s beogradskom publikom i što je najvažnije – s pesmom!

Breninim sinovima Stefanu i Viktoru stalno se nabacuju starlete, ali pevačicu to ne plaši.
– Nisam razmišljala o tome. Naši sinovi su vaspitani i odrasli ljudi, tako da se ne plašim da će umeti da odaberu pravu. A dok prava ne stigne, bilo bi krajnje nekorektno da komentarišem bilo šta na tu temu. Mladost je ipak samo jedna! – sigurna je pevačica u izbor svojih naslednika.

Iako je svake godine posle praznika odlazila na Tajland, Brena nije sigurna da će ona i Boba opet posetiti tu destinaciju.
– Prijaće nam odmor, ali kada imate veliku kompaniju, odmor krojite onako kako vam posao to dozvoli – kaže Brena za kraj.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MARIJA ŠERIFOVIĆ OKONČALA PREGOVORE: Čekajte me Sarajlije 18. marta!

Ovako je Katarina Kety Marković ušla u Novu godinu!