in

Vlada Grujić za doček zapalio “Staru pesmu”!

Beograd je grad koji je pred najludju novogodišnju noć nudi veliki izbor ponuda za doček.Beogradjani su pored proslave na trgu mogli da uživaju I u luksuznim hotelima,splavovima,klubovima,ali I kafanama koje su zadnjih godina sve popularnije.

Vlada Grujic 4

Vlada Grujic 2

Po analizi gostijui kao i sprovedenim anketama svi se nekako opredele za kafanu,jer je tu provod zagarantovan. Naravno,postoje najbolje kafane sa najboljim provodom I najludjom atmosferom.Tako je bilo I u noći dočeka nove godine.

Vlada Grujić,pevač koji već neko vreme okuplja masu svojim glasom,a devojke I izgledom,najludju novogodišnju noć proveo je radno sa svojom koleginicom Snežanom Matić,u najboljoj kafani u Beogradu. “Stara pesma” važi za jednu od najoriginalnijih kafana I pruža izuzetan muzički program. Za doček kao I obično bila je krcata,što ljudima,što pozitivnom atmosferom sa bine. Vlada Grujić inače važi za jedan od najboljih vokala na ovim prostorima,još kada na to sve dodamo I energiju provod je neizbežan.

Vlada Grujic

Vlada Grujic 3

Za sve fanove,Vlada priprema nove projekte o kojima za sada nerado govori:

“Počele su već da kruže priče oko autora pesme,samog tima,ali sve su to nagađanja.Ja nekako volim iznenađenja,tako da ću ceo projekat ostaviti u maloj tajnosti ukoliko to bude bilo moguće.Što se proslave nove godine tiče I mog radnog zadatka,bilo je pakleno dobro.Volim sa bine da vidim sretna lica,I nekako se I ja stopim sa njima I postanem deo njihovog društva.U svemu tome mi pomaže moja draga koleginica Snežana Matić koja dodatno zagreje atmosferu” – istakao je Grujić

Vlada Grujic 5

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MARIJA ŠERIFOVIĆ OKONČALA PREGOVORE: Čekajte me Sarajlije 18. marta!

Ovako je Katarina Kety Marković ušla u Novu godinu!