in

HANKA PALDUM: Neću prstom mrdnuti da oslobodim sina iz zatvora!

Mirzad Brkić, sin Hanke Paldum, uhapšen je na graničnom prelazu Karakaj na ulazu u Bosnu i Hercegovinu, a pevačica tvrdi a je uvek davala sve od sebe da sina izvede na pravi put.

Hanka je otvoreno progovorila o problemima sa sinom Mirzom, koji se trenutno nalazi u zatvoru i priznala koliko joj je trenutno teško u životu.

“Molim dragog Boga i upućujem golubice da ga uputi na pravi put… Ne samo moje dete, već svu decu. Molim se za sebe i sve majke da im deca donose samo radost. Stanje u kojem živimo i sve što se izdešavalo proteklih godina, učinilo je da je omladina izgubila kompas. Danas se mnoga deca ponose onim čega se pametni stide!
Ja sam, kao i svaka majka, uložila maksimum energije i truda da prvenstveno budem dobar uzor svojoj deci.

No, uz sve moje napore da Mirzu izvedem na pravi put, izgleda da je društvo jače i ono je preuzelo inicijativu ne samo kod mog deteta, već kod mnoge dece koja su zalutala. Mogu jedino da ostanem ovakva kakva sam i do sada bila, bez obzira na mnoge insinuacije i optužbe kako čupam i spašavam svoje dete.
Neka ide sve svojim tokom. Mirzi sam nakon hapšenja samo rekla: “Neću mrdnuti prstom! Kakvu si čorbu zakuvao sine, sad je ti sam kusaj”! Da su zakon, pravosuđe i policija kao što su nekad bili, ne bi ni bilo ovakvih stvar” zaključuje pevačica.

“Nije mi bilo nimalo lako. Zvali su me iz zatvora da angažujem i platim advokata, ali sam rekla da od toga nema ništa, niti će ikada biti! Mnogi misle da ja zivkam advokate i sudije da mu se pomogne i da ima neku protekciju. Neka se slobodno javi neki advokat da sam ga nazvala zbog Mirze. On mora snositi posledice svojih postupaka, zbog kojih sam ga svojevremno izbacila i iz svoje kuće”, iskrena je Hanka.

Podsetimo, Mirzad Brkić je uhapšen kada je na graničnim proverama utvrđeno da ga traži Opštnski sud Sarajevo zbog “teško kaznenog dela protiv sigurnosti javnog prometa”.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ovako je Katarina Kety Marković ušla u Novu godinu!

(FOTO) CECA SA ANASTASIJOM U KAFANI NA KOPU: Pogledajte kako se provode mama i ćerka!