in

JK HISTERISALA NA SNIMANJU: Viki, ja sam ferari, a ti si trabant!

Osula paljbu Nakon što joj je nova članica žirija rekla da se ne razume u narodnu muziku, samozvana diva počela da sipa uvrede na račun koleginice

Jelena Karleuša izvređala je Viki Miljković na snimanju muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, rekavši za sebe da je zvezdetina u odnosu na nju, kao i da je razlika između njih dve kao između „ferarija“ i „trabanta“.

Viki je odnedavno stalni član žirija u ovom šouu, a već na prvom snimanju emisije koja će biti emitovana sledeće subote došla je u sukob sa samozvanom divom.

Ironična Viki

JK je uporno ponavljala da je narodna muzika seljačka i džiberska, te da mladi kandidati ne bi trebalo to da pevaju u takmičenju, što se nije dopalo Miljkovićevoj.

Ona nije htela da prećuti te komentare, pa je, iznervirana Jeleninim viđenjem narodnjaka, rešila da joj stavi do znanja kako ne treba da govori loše o toj vrsti muzike niti o pevačima koji je izvode.

– Divo, ti očigledno ne čuješ narodnu muziku, ne razumeš se u nju i mislim da ne bi trebalo tako da govoriš bar zbog kolega koji pevaju narodnjake – poručila joj je ironično Viki.

U tom trenutku JK je počela da drhti brada jer se iznervirala što ju je dojučerašnja komšinica spustila na zemlju, pa je počela žestoko da je napada na zaprepašćenje ostalih članova žirija.

– Viki, ne možeš da kažeš da se ja ne razumem u muziku jer sam ja zvezdetina za tebe. Ti očigledno ne znaš da sam ja najtiražnija pevačica. Tiraži mojih albuma su ogromni. Ja imam koncerte, a gde ti pevaš? Ja sam „ferari“, a ti si „trabant“ – rekla je Karleuša, koja očigledno ne zna da je Viki pre nekoliko godina oborila rekord po broju prodatih albuma u Srbiji sa više od 200.000 prodatih primeraka CD „Mahi, mahi“.

Nakon ovih teških reči pevačice su nastavile međusobno prepucavanje, dok su ih ostali u studiju nemo posmatrali. I taman kad je Viki dobacila Karleuši: „Hajde, divo, reci sve što znaš o meni, ja se ne plašim jer nemam puter na glavi“, u sukob se umešao Saša Popović.

Popović prekinuo svađu

– Dobro, dosta je bilo. Idemo dalje – prekinuo je Popović raspravu između Karleuše i Viki i zamolio ostale članove žirija da nastave s komentarisanjem kandidata.

Ovim povodom pozvali smo Viki, koja je potvrdila da je bila iznenađena reakcijom svoje koleginice u žiriju „Zvezda Granda“.

– Kad sam došla u žiri „Zvezda Granda“, izjavila sam da ću biti realna i objektivna. U svojoj karijeri nemam nijednu mrlju i zato sebi dajem za pravo da kažem ono što mislim. Ukoliko to nekome smeta, to je njegov problem – rekla je Viki za Kurir.

Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Karleušom, ali ona nije odgovarala na naše poruke.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ovako je Katarina Kety Marković ušla u Novu godinu!

(FOTO) CECA SA ANASTASIJOM U KAFANI NA KOPU: Pogledajte kako se provode mama i ćerka!