in

NOVA RUNDA: Sindi odbija da se iseli iz stana roditelja bivšeg muža!

Sud je naložio da Ivana napusti nekretninu, što još nije učinila, pa Pavlović traži da mu nadoknadi sve troškove „infostana“, koje plaćaju njegovi otac i majka

Ivana Stamenković Sindi i njen bivši muž Nikola Pavlović, koji je dobio starateljstvo nad njihovom ćerkom Petrom, i dalje vode borbu na sudu. Ovog puta ugostitelj je tužio bivšu supruge jer ona odbija da se iseli iz trosobnog stana čiji su vlasnici njegovi roditelji.

Pevačica i ugostitelj razveli su se u martu 2014, ali ona još živi u nekretnini za koju sve komunalije plaćaju njeni bivši svekar i svekrva.
– Čim je Pavlović odlučio da se razvede, pokupio je svoje stvari i iselio se, dok je ona s detetom ostala da živi tu. Bilo je reči da će se iseliti čim se bude snašla – priča naš izvor i dodaje:

– Kad je Nikola postao staratelj ćerki Petri, protiv Ivane je podigao tužbu za iseljenje. Sud je ubrzo doneo prvostepenu presudu da „modelsica“ napusti stan, što ona do danas nije učinila. Pavlović je protiv bivše žene podneo tužbu za nadoknadu troškova „infostana“. On smatra da nema nikakvu obavezu prema Ivani jer ona ima žive i zdrave roditelje koji su stambeno obezbeđeni, a poseduje i svoj stan, koji godinama izdaje – završava naš izvor.

Zgrada

Pozvali smo Stamenkovićevu, koja nije odgovarala na naše pozive, pa smo kontaktirali s njenim advokatom Zoranom Jakovljevićem.
– Taj Nikola laže, folira i čini sve da postupak u vezi s porodičnim nasiljem zastari. On se služi kojekavim trikovima da onemogući tužilaštvu da dokaže njegovu krivicu. Ivanu konstantno provocira, protiv nje podnosi krivične prijave i pokušava da je predstavi onako kakva ona nije, a na suđenju se i ne pojavljuje – kaže advokat i dodaje:
– U problem oko tog stana nisam upućen. Ona je meni pokušavala da ispriča šta se dešava oko te nekretnine, ali ja sam se fokusirao samo na to za šta je branim – poručuje Jakovljević.

Pavlović nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Tajna ljubav
Sindi smuvala slaviŠu Kokezu?

Ivana Stamenković Sindi, prema pisanju medija, pre dve godine započela je vezu s potpredsednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom. Tada je navedeno da je upravo zbog njega raskinula s kaskaderom Urošem Ćertićem. Kokeza i Sindi nikada nisu priznali da su zajedno, a njihova ljubav otkrivena je u julu 2014, nakon što su zajedno bili na odmoru u Dominikanskoj Republici. Bivša modelsica je izjavila da Kokezu poznaje 10 godina i da su se družili i pre njene udaje, ali i tokom braka s Nikolom.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) CECA SA ANASTASIJOM U KAFANI NA KOPU: Pogledajte kako se provode mama i ćerka!

(FOTO) HRISTOS SE RODI I KOD KOJIĆA: Evo kako je Severina proslavila srpski Božić!