in

Zaratili Ćemo i Boban Rajović”!?

Prema pričama koje su došle do nas, pevači Ćemo i Boban Rajović bi mogli ozbiljno ući u sukob i to zbog pesme.

Problem je nastao oko duetske pesme, sa jednim od trenutno najpopularnijih Dj-eva u dijaspori DJ Georgom, sa kojim je Rajović trebao snimiti duetsku pesmu.

“Koliko sam upoznat, George je pričao da bi snimio neku duetsku pesmu, a kako je on trenutno najpopularniji u klubovima u dijaspori, čuvši to, Rajović ga je nazvao i ponudio mu da snime duet.Naravno da će onaj ko snimi duet sa njim, imati mnogo posla u dijaspori, gde trenutno naši pevači najviše nastupaju, pa se za istu pesmu počeo boriti i Ćemo.Medjutim, George se odlučio za Ćemu, a ne za Rajovića i ono što ja znam jeste da su već ušli u studio i da bi pesma trebala uskoro biti gotova“-rekao nam je dobro obavešten izvor.

Ćemo je odlučio da pesmu radi autorski tandem Jovan Peurača i Marko Djurašević Mahoni, koji su u poslednje vreme napisali dosta hitova, izmedju ostalih pesme „Kršim, lomim“ i „Preventiva“, koje su hitovi u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Duetska pesma nosi naziv „Kraljica noći“, a da li će se Rajović naljutiti na Ćemu zbog ovog preotimanja Dj-a i da li će doći do pravog sukoba ili ne, vreme će pokazati!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEĆATE SE BEBANA IZ PORODIČNOG BLAGA? Danas peva i snima se nag!

NAPUSTIO ESTRADU: Sada će vas njegovi mišići ostaviti bez daha!