in

U VEZI SA UDATOM ŽENOM: Kežman rasturio brak svojoj novoj devojci!

Nova izabranica bivšeg fudbalera udala se sa samo 19 godina, nikada nije živela s mužem, a vezu s Matejom je započela dok je još bila u braku

Fudbaleri obično veze s novim devojkama počinju dok su još u braku sa zakonitim suprugama, pa je bilo vreme da se i neki od njih jednom nađe u sličnoj situaciji i da čeka da se druga strana razvede.

Ta čast pripala je bivšoj fudbalskoj zvezdi Mateji Kežmanu, koji je u vezi sa Tarom Šumonjom (24) već godinu dana, a njegova mlađana devojka je do pre samo mesec dana bila u braku!

Tako mlada

Tara Šumonja se udala sa samo 19 godina za svog vršnjaka Milutina Mutija Perišića, sina poznatog beogradskog advokata Ace Perišića. Tara i Muti poznaju se od detinjstva, imaju isti krug prijatelja, dugo su bili nerazdvojni i iz drugarstva je nastala ljubav, a onda su se odlučili na ozbiljniji korak, na brak. Međutim, nikada nisu živeli zajedno.

– To između Tare i Mutija jeste bila ljubav, ali klinačka. Koliko su bili nezreli pokazuje i to što su ostali svako kod svojih roditelja i nakon sklapanja braka. Viđali su se kao i pre dok su bili u vezi, izlazili sa društvom, zezali se. Inače, za venčanje su napravili žurku, svi smo se dobro napili. Tara je nosila crvenu haljinu, venčali su se 1. januara 2011. godine – govori sagovornik Starsa blizak sadašnjoj devojci Mateje Kežmana i kaže da je siguran da je Kežman znao za Tarin brak jer je ona vrlo otvorena, a i ta činjenica je poznata u celom gradu.

Igrač za rijaliti

– Milutina i Taru znaju svi u Beogradu, i mlađi i stariji. Oboje vole ekstremne sportove i mogli su time da se bave pošto potiču iz bogatih porodica. Muti je sada instruktor kajta na Adi Bojani i u Vijetnamu, a zvali su ga i u rijaliti „Veliki brat“ i nudili mu nedeljni honorar od 500 evra, ali on ih je ladno odbio – priča naš izvor, koji dodaje da je Tarin bivši muž letos pokušao da se pomiri s njom, i to upravo kada je Šumonja bila s Kežmanom i sa njegovom decom na Adi Bojani.
– Kada ju je video, ponovo su mu se vratila osećanja, ali Tara ga je oduvala. Rekao mi je da je razume jer ona sada pored Mateje ima sigurnost i sve što je oduvek želela – završava naš izvor.

Povodom ovih informacija zvali smo Mateju Kežmana za komentar, ali fudbaler nije odgovarao na naše pozive.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ELITNA PROSTITUCIJA: Tamara sa Farme košta 1.000 evra?!

TEŠKE REČI Tamara: Stanija mi smešta da sam prostitutka!