in

NJIMA JE PUKAO BRAK: Evo kako su poznate dame prebolele razvod!

Kada ljubav nestane i svađe postanu sve učestalije u braku, razvod je neminovan.

Nesklad i nezadovoljstvo se jave u svakoj zajednici, kao i u braku, a naše poznate dame svoj privatan život podelile su sa publikom koja ih prati.

Snežana Dakić

Posle 9 godina zajedničkog života, Snežana Dakić Mikić razvela se od supruga Vladimira Mikića sa kojim ima ćerku Lauru. Kao razlog kraha, navodi se sve češće nesuglasice, ali i priče o Vladimirovom neverstvu.

Iako se spekulisalo o njenom novom dečku, voditeljka do sada nije priznala novu ljubav.

Snezana Dakic

Mina Kostić

Pevačica je bila u braku sa Igorom Kostićem, koji se takođe bavi pevanjem, a iz turbulentne veze sa njim ima ćerku Anastasiju. Kostićeva je trenutno u vezi sa dečkom po imenu Apolon, i kako je nedavno izjavila, veoma je srećna i zaboravila je Igora.

Mina Kostic

Zlata Petrović

Folk pevačica se udavala čak pet put. Najviše ljudi je pamti po dva braka, a to je sa Hasanom Dudićemi Zoranom Pejovićem Pejom.

Ima dva sina i dvoje unučića. Trenutno nema emotivnog partnera, ali je nekoliko puta izjavljivala da je bila u vezi sa oženjenim muškarcima, kao i da joj nije stano da bude sa mlađim muškarcima.

Zlata petrovic

Vesna Zmijanac

Zmijančeva je takođe imala dva braka, ali i nekoliko veza o kojima je brujala tadašnja Jugoslavija.

U naletu popularnosti, upoznala je harmonikaša, aranžera i kompozitora Miroljuba Aranđelovića Kemiša, s kojim joj se ubrzo desila velika ljubav koju su krunisali brakom. To što je tri godine kasnije Kemiš sreo njenu koleginicu Zoricu Brunclik, bio je i povod njihovog razvoda.

Vesna je nastavila da ređa uspehe, a potom po drugi stala na ludi kamen sa Vladom Jovanovićem, šefom marketinga PGP – RTB- a, s kojim je dobila ćerku Nikoliju. Nakon što se 1994. godine od njega razvela, počele su da se ispredaju priče kako navodno flertuje sa sada pokojnim Ivanom Stambolićem, a čaršija je brujala i o njenoj ljubavi s Miloradom Vučelićem, jednim od tadašnjih lidera SPS-a, kojeg je u svojoj autobiografiji označila kao onog koji ju je zvao Veco.

Do skoro je bila u vezi sa biznismenom Željko Rstićem, ali ju je ostavio zbog voditeljke Tamare Stojimirov.

Vesna Zmijanac

Slađa Dalibašić

Popularna denserka je bila u braku sa Đoletom Đoganijem, iz kojeg imaju dve ćerke. Izjavila je da ga je ostavila jer nije mogla da se izbori sa njegovom sujetom, a nakon njega je imala nekoliko neuspešnih veza. Imala je kratku aferu sa izvesnim Igorom, a pisalo se da mu je oprostila sve prevare.

Sladja Delibasic

Maja Nikolić

Kontroverzna pevačica iza sebe ima dva braka. Prvi muže je Mirko Šćepanović sa kojim ima sina Novaka, dok sa drugim bivšim mužem, Vukom Kandićem, ima sina Lazara nad kojim je pre godinu dana ostala bez starateljstva.

Maja je imala nekoliko kratkih veza, ali nijedna dovoljno primećena od strane medija.

Maja Nikolic

Jelena Broćić

Jelena Broćić se razvela pre dve godine, ali ona i dalje izbegava da govori na ovu temu. Sa bivšim suprugom je ostala u odličnim odnosima zbog njihovog devetogodišnjeg sina Vasilija, a bivši supružnici sada se bolje slažu nego kada su bili u braku.

Jelena Brocic

Leontina Vukomanović

Tromesečna veza između kantautorke Leontine Pat i violiniste Filipa Pata 2009. krunisana je brakom, ali je već 2012. završena razvodom. Glasine da u njihovom braku postoje nesporazumi pojavili su se i ranije, ali su oni u više navrata to demantovali. Kao jedan od razloga za kraj ovog braka, mediji su navodili i Filipovu vezu sa pevačicom Saškom Janković. Međutim, najzanimljivija dešavanja su usledila posle razvoda.

Pat je optužio bivšu suprugu za otmicu njihove trogodišnje ćerke Lucije jer je, kako je tvrdio, Leontina bez njegove dozvole napustila zemlju sa devojčicom. Nakon Filipovih izjava da sa bivšim suprugom nije ni u kakvim odnosima, njih dvoje su pre nekoliko meseci viđeni zajedno na dečjoj reviji. Biv[i supružnici su zbog ćerke izgladili odnose.

Leontina Vukomanovic

Goca Tržan

Pre 5 godina Goca Tržan okončala je četvorogodišnji brak sa Ivanom Marinkovićem. On je izjavljivao da je nakon razvoda prekinuo komunikaciju da bivšom suprugom, dok je pevačica bivšem partneru zamerala da njihov razlaz zloupotrebljava za dobijanje medijske pažnje.

Marinković je 2012. godine sa devetnaestogodišnjom devojkom dobio ćerku, dok Tržanka uživa u ljubavi sa 14 godina mlađim bubnjarem Rašom Novakovićem, sa kojim je prošle godine stala na ludi kamen.

Goca Trzan

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BESNI: Manekenova porodica očima ne može da vidi Cecu!

(VIDEO) FATALNA MIRJANA: Slavujevoj bivšoj posvećena pesma „Zbog jedne divne crne žene“!