in

PREGOVORI U TOKU: Deca Goce Božinovske ulaze na Farmu 7?

Za mesec dana počinje sedma sezona rijalitija “Farma”, a producenti programa uveliko pregovaraju sa budućim VIP seljacima.

Jelena Vučković i Mirko Šijana, deca pevačice Goce Božinovske, bi mogla da se nađu u rijalitiju jer produkcija već neko vreme pregovara sa njima.
S obzirom na to da su do sada imali i bračne parove i ljute neprijatelje na imanju u Lisoviću, sada imaju želju da pruže nešto novo i prvi put spoje sestru i brata, koji bi se takmičili svako za sebe.

“Producenti imaju mesec dana da sakupe učesnike i velika je odgovornost na njima jer je “Farma 6″ bila veoma gledana, pa sada moraju da ponove taj uspeh. Zato pažljivo biraju farmere koji će provesti tri meseca u Lisoviću. Došli su na ideju da pozovu Jelenu Vučković i Mirka Šijana, jer im odgovara njihov temperament, pogotovo kada je reč o Mirku. Njega mediji predstavljaju kao problematičnog dečka, dok ljudi koji ga poznaju tvrde da je veoma dobra osoba i da nikada prvi ne ulazi u sukob. Iz tog razloga bi voleli da Šijan uđe u rijaliti. Jelenu takođe žele, jer je ona totalna suprotnost svom bratu, pa bi se često sukobljavali na imanju. Goca Božinovska ima iskustva kada je reč o rijalitijima i podržavaće ih ako budu odlučili da uđu”, priča izvor blizak Mirku i Jeleni. Mlada pevačica je prokomentarisala mogućnost pojavljivanja u rijalitiju.

Goca Bozinovska 2

“Čuli ste, šta? Nisam ja za to, ja sam veliki perfeksionista i volim da je oko mene sve uredno. Tamo je veoma prljavo i ne bih mogla da izdržim u tim uslovima, to sam im i rekla. “Farma” je super i ja je gledam, ali sebe ne vidim tamo. Imam zakazane nastupe do jula i ne bih mogla. Mirko je veoma sličan meni i ne verujem da bi i on mogao to da izdrži, ali ko zna”, rekla je zvezda Granda uz osmeh, dok se njen brat nije javio.

Jelena Vuckovic

Podsetimo, samo što se završila Farma 6, za nešto manje od mesec dana, tačnije 15. ferbruara sa emitovanjem kreće Farma 7. Uskoro bi imena učesnika trebala da budu poznata, a kastinzi su uveliko u toku.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BESNI: Manekenova porodica očima ne može da vidi Cecu!

(VIDEO) FATALNA MIRJANA: Slavujevoj bivšoj posvećena pesma „Zbog jedne divne crne žene“!