in

RADU POGODILE MOMIROVE REČI: Žao mi je mene! Kada si mnogo dobar, onda si mnogo glup!

Radinim izgledom i ponašanjem poslednjih nekoliko meseci nije bio zadovoljan njen bivši dečko Momir Gajić. Rada ne mari na komentare svog bivšeg partnera jer smatra da je njena reč na to suvišna.

Momir je nedavno i izjavio kako više nikada ne bi bio u vezi sa devojkama iz javnog života, pogotvo ne sa pevačicama. Radu su pogodile Gajićeve reči, što je i rekla u emisiji Ekskluziv.

“Pa nema veze, uvek sam ja ta koja je na kraju kriva, najgora… neka bude to i sad”, rekla je Rada koju je Gajićeva izjava povredila.

“Ako je neko sa mnom bio sa mnom pet godina, tri godine, a ne tri dana, znači da je to nekom nešto odgovaralo, i nije lepo prosto da sada ispada da ništa nije odgvaralo, da je sve najgore. Sve to govori o onome ko kaže. Ja bi to mnogo drugačije i mnogo lepše upakovala i rekla”, bila je iskrena pevačica. Rada tvrdi da ni ona ni njen partner nisu bili neverni toko veze, a priznala je i šta je naučila nakon raskida.

“Da ću od sada verovati svom instiktu, od početka koji me nikada nije prevario a koji sam ja… sklanjala sam ga pod tepih i pričala sebi “daj šansu biće to bolje”. Ne, ono što prvo osetiš, to je to. Meni mi je žao mene, pa tako ispada kada si mnogo dobar, onda si mnogo glup. Dobar i glup, dobar i iskorišćen, dobar i najgori… najgori ispadneš”, tvrdi Rada.

Rada Manojlovic 2

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

EKSKLUZIVNO! MILOŠ RADIČEVIĆ KO OD MAJKE ROĐEN: DEO SPOTA! (VIDEO)

EVO ŠTA KAŽE ILIĆEVA SUPRUGA: Istina o vanbračnom sinu tek će izaći na videlo!