in

DRAMA BIVŠE FARMERKE: Jasminu Medenicu hitno operišu!

Pevačica i bivša učesnica rijalitija Farma Jasmina Medenica ne voli mnogo da priča o privatnom životu, pa je tako pokušala da sakrije i problem s nogom koji ima već duže vreme, a zbog kojeg mora hitno na operaciju.

Pevačica odavno ima taj zdravstveni problem koji joj dodatno stvara bolove u kuku. Jasmina je čak nekoliko puta izlazila iz rijalitija da bi išla na preglede jer i tokom Farme nije mogla da se oslanja na nogu.

“Jasmina godinama ima problem i lekari su je savetovali da što pre to reši operacijom, ali se ona plašila i odlagala. Kako godine prolaze, Jasmini je sve gore, čak je počela da hramlje. Prvo je to bilo jedva uočljivo, a onda se sve više primećivalo. Naknadno su počeli i bolovi, zbog čega se opet obratila lekaru koji joj je rekao da je operacija hitna. Pod nož je trebala da ode pre Farme, ali je zbog ulaska u rijaliti to odložila i sada će za mesec ili dva morati da otputuje u Ameriku, gde će biti urađena hirurška intervencija. Operacija će trajati nekoliko sati jer kost koja joj stvara problem s nogom dodatno otežava funkcionisanje kuka”, ispričao je Jasminin prijatelj.

“Medenica ne voli da priča o tome. Ne znam da li je nju sramota, ali Jasmina na sve načine pokušava da se za operaciju ne sazna”, dodao je izvor za Alo.

“Sve što vas zanima, pošaljite mi imejlom”, rekla nam je Medenica, što smo i uradili, ali kada je pročitala naše pitanje, više nam se nije javila niti odgovorila.

jasmina medenica

Balkan lifestyle/Alo.rs/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Šijan traži dnevnicu od 100 evra za Farmu!

ZVEZDA GRANDA IZBACIO SINGL: PERUĆICA POSVETIO PESMU ALEKSANDRI PRIJOVIĆ!?