in

EKSKLUZIVNO: Uroš Ćertić snima film sa Stivenom Sigalom na Tajlandu!

Kaskader i učesnik rijalitija za “Pulsonline”

Kaskader i učesnik rijalitija Uroš Ćertić uskoro odlazi na Tajland gde će snimati film sa Stivenom Sigalom koji je nedavno boravio u Beogradu, saznaje “Pulsonline”.

Ćertić koji se sa snimanja serije “The Arrow” (Strela) vratio iz Kanade pre šest dana za “Pulsonline kaže da je saradnja sa Sigalom logična jer je sa glumcem sarađivao i ranije.

uros certic sa stivenom sigalom.1

-Ne bih detaljnije da govorim projektu , ali je tačno da me krajem februara očekuje snimanje sa Sigalom i put na Tajland. Sa njim sam snimio tri filma u Kanadi i jedan u Rumuniji. Baš smo onako OK. Dok je bio u Beogradu videli smo se, bio sam sa njim, njegovom ženom i decom na večeri i čujemo se redovno. Nekoliko puta smo se sreli sa zajedničkim prijateljem i producentom Simonom Karićem – objašnjava Uroš koji je Sigalu svojevremeno poklonio brojanicu od koje se holivudska zvezda ne odvaja.

Na snimanju scena serije “Strela” Ćertić je bio sa višestrukim svetskim prvakom u kikboksu Majkl Mek Donaldom u sceni jurnajve motorima koaj traje minut i čiji je budžet 100.000 dolara.

uros certic sa majklom mek donaldom

Snimanje je, naglašava Uroš, nosilo veliku odgovornost jer je sve rađeno bez prethodnih proba!

uros certic-scena iz filma

-Kod nas ne zna mnogo ljudi za Mek Donalda, ali on je na Zapadu faca i veoma je poznat. Serija je prilično gledana. U toj sceni vozio sam motor treći u koloni, prvi motor je vozila glumica Keti Kesidi, dok je druga sedela iza nje. Jurili smo njih dve. U jednom trenutku glumica je trebalo da izvuče strelu i pogodi motoristu ispred mene koji je imao zadatak da se slupa. Oko sto metara pre padanja motora trebalo je da naletim na taj slupani motor. To je veliki rizik. Sve je moralo da izgleda prirodno i slučajno – kaže Uroš.
Sagovornik portal “Pulsonline” dodaje da u Srbiji potreba za kaskaderima nije velika kao na Zapadu.
-Ne snimamo mi tu vrstu filmova, a naša kinematografija je prilično ograničena budžetom – zaključuje Ćertić.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PREMIJERA SPOTA SLOBE BAJIĆA: FARMER MILOŠ RADIČEVIĆ U AKCIJI!

RADA MANOJLOVIĆ NIKAD ISKRENIJA: Ove detalje raskida sa Momirom nikada do sada nije otkrila!