in

DALA MU I KUĆU: Ceca krije dečka na Kipru!

Aleksandar Jovović nedavno je otišao u Aja Napu kako bi izbegao novinare koji ga prate u stopu. Tamo boravi u Ražnatovićkinoj vili.

Svetlana Ceca Ražnatović na sve načine želi da prikrije vezu sa 16 godina mlađim dečkom Aleksandrom Jovovićem, pa ga je sklonila na Kipar. Ona je manekena smestila u svoju kuću u Aja Napi kako bi ga „zaštitila“ od medija, koji istražuju svaki njegov pokret otkako je Stori prvi objavio da je u vezi s pevačicom.

Ceci smeta što se o njenoj vezi piše, pa je, pre nego što je dečka poslala na Kipar, zahtevala od njega da sa Instagrama obriše sve fotografije koje aludiraju na njihovu ljubav, kao što je i ona sklonila fotke na kojoj muška i ženska ruka prave srce.
– Ceca još neće javno da priča o ljubavi sa Aleksandrom. Kada je videla da novinari opsedaju njenu, ali i njegovu kuću, rekla mu je da otputuje na Kipar na neko vreme dok se situacija ne stiša. Zbog toga je sama došla na slavu kod prijatelja Dragana Markovića Palme, a nekoliko dana kasnije viđena je u Beton hali na ručku sa Sašom Vidićem. Za to vreme Aleksandar je boravio u Aja Napi u njenoj kući – govori dobro obavešten izvor.

Ceca 2

Kako naš izvor dalje navodi, Arkanova udovica je čak otkazala i gostovanje u „Ami dži šouu“ koje je trebalo da ima juče, pod izgovorom da ne želi da komentariše navode medija da je sa Jovovićem u emotivnoj vezi, o čemu bi je Ognjen Amidžić pitao.

Pozvali smo Cecu za komentar, ali do zaključenja broja ona nije odgovarala na naše poruke i pozive.

Podsećanja radi, pre dva broja Stori je ekskluzivno razotkrio vezu najveće folk dive i šesnaest godina mlađeg manekena Aleksandra Jovovića. Njih je foto-reporter ovog nedeljnika uslikao ispred Cecine kuće u trenutku kada ju je Jovović dovezao svojim autom.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NEOČEKIVANI OBRT: Tamara i Aca pred raskidom?!

POPOVIĆ NIJE VIDEO ALEKSANDRA: Severina je učinila sve da vikend ne provedem sa sinom!