in

POPOVIĆ NIJE VIDEO ALEKSANDRA: Severina je učinila sve da vikend ne provedem sa sinom!

Naprasno je promenila plan i tražila da po Aleksandra dođem u Zagreb iako je znala da je to nemoguće, tvrdi biznismen

Severina Kojić nije dozvolila Milanu Popoviću da protekli vikend provede s njihovim sinom Aleksandrom. Iako je biznismen, po sudskoj odluci, trebalo s naslednikom da bude od petka do nedelje, pevačica ga je izigrala. Snajka Dragana Kojića Kebe mu je u poslednjem trenutku poslala poruku da sina ne može da preuzme u Beogradu, već u Zagrebu, i time prekršila dogovor.

Zvao Kurir

– Severina namerno opstruira viđanje deteta. Često odbija da menja termine kad je Milan zauzet, a posle toga ne prijavljuje centru za socijalni rad da dete nije videlo oca. Takođe, inscenira da ispadne tako da Milan ne vidi naslednika. Ona na taj način pokušava da spreči da dete postane previše privrženo ocu i da ne odbija da se vrati kod majke, što se u poslednje vreme dešava – priča naš sagovornik.

Kralj bakra, koji je zbog sina doputovao iz inostranstva, saznao je da ga je bivša prevarila kad je u Kuriru pročitao da je Seve sa sinom i suprugom Igorom u Beogradu. Tim povodom je nazvao našu redakciju da proveri da li je njegova bivša za vikend bila u našoj prestonici.
– Molim vas, recite mi da li je Severina zaista bila u Beogradu jer je dogovor bio da Aleksandra preuzmem u petak, ali je naprasno promenila plan i tražila da po sina dođem u Zagreb iako je znala da je to nemoguće. Prošlog petka je trebalo da bude u Beogradu jer je taj vikend trebalo da provede sa mnom – rekao je Popović.

Na nju potrošio milion €

Inače, biznismen je nekoliko puta isticao da mu majka njihovog deteta ne dopušta da sin ostane s njim duže nego što mu je odredio sud. Požalio se da Aleksandra mora da vozi iz Beograda u Hrvatsku i kad ima temperaturu, i da o detetu brine dadilja, a ne Severina, koja ima nastupe.

Milan je bio u vezi sa Severinom od 2011. do 2013. godine (iako on tvrdi da je zapravo trajalo samo nekoliko meseci) i na nju je, kako smo već pisali, potrošio oko milion evra. Pevačica je tražila da joj, dok održava trudnoću, kompenzuje prihode koje bi ostvarila da je radila. Tako joj je Milan nekoliko puta na račun uplatio po 50.000 evra mesečno.

Popovic

Otvorio dušu Tvrdi da pevačica plasira laži o njemu
HOĆE DA ME DISKREDITUJE I KAO ČOVEKA I KAO OCA

Popović je nedavno optužio bivšu partnerku, koja je sada u braku s Igorom Kojićem, da o njemu plasira neistine u srpskoj i hrvatskoj štampi.
– Neverovatno je što se takvi lažni napisi pojavljuju uvek pred ročište u Zagrebu, koje se vodi zbog moje želje da budem više sa svojim detetom. Iz tih čudnih tekstova vidi se nečija konkretna namera da mene diskredituje kao čoveka i kao oca. Sumnjam da iza toga stoji samo jedna osoba – rekao je za Nedeljnik biznismen koji je pisao i bivšem premijeru Hrvatske Zoranu Milanoviću:
– Pogrešno je protumačeno da sam se žalio na majku mog deteta. Naprotiv, ja sam se žalio na hrvatski sistem.

Molio sam za pomoć da se poboljša rad institucija u mom slučaju, pošto je na brojnim primerima dokazano da nisu radile posao kako zakon propisuje.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Na chatu sa fanovima: Skidaj se, Bobane!

(FOTO) KAJA JE PRAVA BOMBA: Ali pogledajte tek kako izgleda njena mama!