in

ZORICA MARKOVIĆ: Neću se smiriti dok Vendi ne strpam u zatvor!

Angažovala sam najbolje advokate i neću žaliti para dok ne isteram pravdu! Neka odgovara za pretnju da će me likvidirati

Zorica Marković podnela je krivičnu prijavu protiv Vesne Vukelić Vendi zbog pretnji, uvreda i klevete! Pevačica poručuje da se zainatila i da se neće smiriti dok koleginicu ne strpa u zatvor.

Folkerku je najviše potreslo to što je Vendi u medijima rekla za nju da je zaslužila likvidiranje, da će je uništiti i da će to biti njen kraj.
– Jednostavno neću dozvoliti da me više iko javno maltretira i lepo sam se obratila svojim advokatima, koji su najjači u gradu. Neću žaliti para dok ne isteram pravdu! Dosta sam se ja bavila njom, neka sada to sud preuzme. Mene ne zanima njen novac jer ga i nema, platiće ona drugačije tu kaznu, a to sud najbolje zna. Neka ide u zatvor! Neka odgovara, šta me briga, to je i zaslužila – rekla je folkerka i zamolila nas da je više ne pitamo o nekadašnjoj prijateljici.

Vendi

Neka riba klonju

Pozvali smo Vendi, koja nam je rekla da se nimalo nije uplašila krivične prijave.
– Ðavo da me tuži?! Ðavo traži pravdu preko mog imena?! Ima ona poznata izreka „Ko se mača lati, od mača će i poginuti“. Zorica strada od sopstvenog. Lično ću je strpati iza rešetaka zbog napada na mene i donosiću joj banane u zatvor kao humanitarni čin. Tamo će ribati klonju s Hasanom Dudićem. Divlja svinja, iako nije bila izazvana, započela je hajku protiv mene još pre pet godina, dok sam učestvovala na „Farmi“, i bezrazložno davala izjave o mom detetu, o nekom gulašu koji je u humanitarne svrhe slala i uopšte o mom ugledu, dostojanstvu i autoritetu. To isto ponavljala je u drugim medijima, kao što je jutarnji program Pinka. Zgrozila sam se kad sam po svom izlasku s „Farme“ sve to videla – kaže Vukelićeva.

Zorica MArkovic i Vendi 2

Pokupila kajmak

Dodaje da je Zorici pomogla kad je pevala u njenoj kafani.
– Te notorne laži – atak na moje dostojanstvo, koje nema cenu – počivaju na potpuno zamenjenim tezama, tako da sam ja ta koja je radila kod nje godinu i dva meseca s jednim jedinim ciljem – da lokal radi najbolje u gradu, što sam i uspela. Ona je ta koja je pokupila sav kajmak, tako da sam faktički ja nju hranila jer je živela na konto mog rada. Posle svega toga nije usledilo nikakvo javno izvinjenje ili pokajanje – zaključuje pevačica, još jednom napominjući da je njen izlazak iz rijalitija „Farma“ namešten.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Na chatu sa fanovima: Skidaj se, Bobane!

(FOTO) KAJA JE PRAVA BOMBA: Ali pogledajte tek kako izgleda njena mama!