in

Albanski biznismen sada hara Hrvatskom Porno Ćazim prešao na hostese!

Osmani nakon srpskih pevačica i manekenki smuvao devetnaestogodišnju Doris Pranjić koja radi u porečkim diskotekama.

Albanski biznismen Ćazim Osmani (56), u Srbiji poznat po ljubavnim aferama sa poznatim devojkama, smuvao je hrvatsku hostesu Doris Pranjić (19), koju voli da slika dok ga zadovoljava, saznaje Srpski telegraf!

Cazim Osmani 1

Naime, Feliks je nedavno na svom Instagramu potvrdio ove navode kada je objavio fotografije, kojima se očito pohvalio svojom novom devojkom. Ipak, posle nekoliko minuta ih je obrisao, verovatno zbog toga što su bile prilično kompromituju}e za njegovu hostesu.

– Nova Ćazimova izabranica je Doris, koja ima samo 19 godina. Poreklom je iz Bosne, a otkako se doselila u Hrvatsku svako leto radi kao hostesa u porečkim diskotekama – otkriva naš sagovorinik i dodaje:

– Njih dvoje su se upoznali u Poreču preko zajedničkih prijatelja, a ubrzo su se i smuvali. Ni to što je bila s pak nekoliko Ćazimovih prijatelja, nije bila prepreka da završi u Osmanijevom zagrljaju. Pre nego što je započela vezu s njim, Doris je albanskom biznismenu slala gole fotke i uspela je da ga zainteresuje na taj način. Sada se često vi|aju i uživaju u njegovim apartmanskim sobama, Što se vidi i na fotografijama koje su se kratko zadržale na društvenoj mreži – zaključuje izvor Srpskog telegrafa.

Cazim Osmani 3

Kako dalje saznajemo, Osmanijeva devojka iako veoma mlada ima burnu prošlost.

– Doris potiče iz siromašne porodice, majka joj je konobarica, a ima i brata koji je osuđen na šest godina za silovanje devojke iz Poreča. Često je od Ćazima tražila finansijku pomo} za brata, pa joj je on nekoliko puta dao po 500 evra. Pre nego {to je naletela na Feliksa bukvalno je bila prepuštena ulici i zabavljala se i sa narko dilerima. S druge strane, prijavljivala se na izbore za mis, ali bezuspešno. Na internetu postoji video u kome ona priča kako će daleko da dogura – tvrdi naš sagovornik.
Možda joj baš ove fotke sa Ćazimom pomognu u karijeri!

Cazim Osmani 2

Balkan Lifestyle/Srpski Telegraf

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NE MOŽE DA JE ZABORAVI: Šokiraćete se šta je Perućica otkrio o bivšoj!

VRUĆE – Izreklamirala provokativni dekolte! Foto