in

Odrzan Prvi besplatni panel „Mamin san“ o roditeljstvu na Opstini NBg!

Prvi panel „Mamin san“ u organizaciji udruženja „Mamin san“, a uz podršku Sekreterijata za roditeljstvo, održan je u petak 15. Aprila u Sali 1, opštine Novi Beograd.

Cilj ovog panela bio je da prisutnim trudnicama i budućim roditeljima pruži korisne i edukativne smernice kako da podignu zdravo i srećno dete. Budući roditelji i stručna javnost koja je prisustvovala panelu imala je priliku da iz prve ruke sazna sve informacije o trudnoći, porođaju, dilemama, matičnim ćelijama, kao i da se edukuju na koji način uz pomoć NTC sistema učenja u detetu je moguce probuditi malog genija.

IMG_4351

Osnivac udruzenja Danka Todorovic zahvalila se prisutnim sto su svedoci prvog Panela u organizaciji njenog udruzenja i istakla koliko je roditeljstvo vazno u zivotu svakog pojedinca:

-Uloga roditelja je najlepsa zivotna funkcija i Panel „Mamin san“ je prvi u nizu koji cemo organizovati sa zeljom da sve buduce tate i mame naoruzamo samopouzdanjem i da ih uputimo u sve tajne roditeljstva. Veliko hvala dugujem i mojim sardnicima i svim ljudima koji su ucestvovali u realizaciji svih zacrtanih ciljeva koje sam postavila ispred sebe kada sam osnovala skolu roditeljstva „Mamin san“ – rekla je Danka Todorovic, osnivac udruzenja.

1

Projekat Mamin san” podržali su kompanije “Seracell”matične ćelije, “Vedra international” I “Sodimed” kao I kompanija “Voda voda”.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DEVIN PROGANJA MIROSLAVA ILIĆA: Vanbračni sin kupuje stan blizu njegove kuće!

GOLA!? – Tamara Đurić u akciji sa manekenom!