in

Starlete se posvadjale na snimanju spota srpske pevacice iz Grcke!

Starlete Ava Karabatić i Tijana Ajfon žestoko su se posvađale na snimanju spota za pesmu „Dok ne popadamo“ srpske pevačice iz Grčke Anne Zorice Pantić.
Hrvatice je počela da pravi haos čim je došla na snimanje, zahtevajući posebne uslove:
-Morate da mi potpišete da ću biti glavna glumica, neću da budem u istom kadru sa Ajfankom. Ona nije moj nivo – histerisala je Ava, odbijajući da uđe u klub u kom je ekipa već uveliko radila.
Dok je Ava histerisala, Tijana je profesionalno odrađivala svoj deo posla. Na kraju je novopečena voditeljka „Parova“ odlučila da se presvuče i odradi svoje kadrove, ali je u pauzama vređala Tijanu:
-Ako ja kažem Ana Zorici da te otera sa snimanja, ona će te oterati. Ti si skroz nebitna. Ukrala si mi čizme u „Parovima.“ Ti nisi moj nivo –histerisala je Ava, a Ajfonka joj je hladno odgovarala da je obična budala i nastavljala da snima.
Ana Zorica je pokušala da ih smiri, i da ubedi Avu da prestane da vređa Ajfonku, ali joj to nije polazilo za rukom. U jednom momentu, Tijana je poludela i odlučila da napusti snimanje:

Ava Karabatić:

Sa mnom stvari ne idu nikad lagano. Tvrdoglava sam i pravi profesionalac. Bilo je nesuglasica i trzavica na početku. Tijana mi je nebitna da bih o njoj pričala. Nju nisam ni primetila, ne znam čak ni šta je snimala. Ne želim da pravi marketing preko mog imena

Tijana Ajfon:

Došlo je do konflikta sa Avom jer ne znam šta ona glumi. Došla sam na snimanje, čekala sam svoj red, odradila posao. Nisam dramila i glumila zvezdu kao ona. Ava je malo starija isfrustrirana osoba, od koje ne možemo ništa drugo očekivati nego da pravi gluposti. Ima toliko godina, a i dalje je niko i ništa, pa je došla da glumi neko ludilo. Poletela je, ali tako će da tresne na beton da će joj se ta krila polomiti. Očekujem da će.

starlete 1

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

DEVIN PROGANJA MIROSLAVA ILIĆA: Vanbračni sin kupuje stan blizu njegove kuće!

GOLA!? – Tamara Đurić u akciji sa manekenom!