in

LJUBAVNA SAPUNICA PORODICE ÐOGANI: Slađa i Ðole kriju da im se ćerka razvela!

SVI ĆUTE

O krahu braka Ðoganijeve starije ćerke svi ćute, jer ih je sramota što se razvela tako brzo. s druge strane, Slađa se vratila bivšem

U porodici Ðogani događaji se na dnevnom nivou smenjuju kao u meksičkim sapunicama, pa ma koliko želeli da ih sakriju, i dobre i loše vesti se brzo saznaju. Najnovije informacije iz klana Ðogani glase: Slađa Delibašić se pred Novu godinu pomirila s bivšim verenikom, a ćerka Silvija se razvela još pre godinu dana!

djole djogani sa sladjom delibasic

O krahu braka Ðoganijeve starije ćerke svi ćute, jer ih je sramota što su se Silvija i Branislav Marinović razveli tako brzo. Venčali su se u maju 2013, on je u decembru otišao u zatvor, gde je robijao godinu i po dana, a Silvija se sa ćerkom Tijom preselila kod mama Slađe.

– Silvija mi je nedavno rekla da je tek sada shvatila da je nespremna ušla u brak, ne znajući šta je sve čeka, i da se sada kaje. Svi pričaju da je njen muž džabalebaroš i da nije sposoban da izdržava porodicu, pa je verovatno zbog toga sve puklo – rekao nam je prijatelj porodice Ðogani.

silvija djogani sa muzem

Ali dok jednoj ne smrkne, drugoj ne svane! Tako se Silvijina mama Slađa Delibašić vratila bivšem vereniku Vanji Ćoriću, koji ju je izblamirao kad je otkriveno da je na seks-četu masturbirao pred drugom ženom, a kasnije je Slađi pretio da će je ubiti iz pištolja. Denserka se nakon toga udala za žandarma Milana, pa se razvela.

– Negde pred Novu godinu Slađa mi je rekla da se pomirila s Vanjom i da se nada da to neće saznati novinari, jer je ubeđena da svaka njena ljubav doživi fijasko kada novinari počnu da pišu o tome – rekla nam je Slađina bliska prijateljica.

Pozvali smo Silviju i Slađu, ali ni jedna ni druga nisu želele da govore o svom privatnom životu.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

GOCA TRŽAN: Moj muž ima astralne projekcije!

Ava Karabatić voditeljka šoua Happy zvezde!