in

MILAN STANKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Roditelji Pinkovih zvezdica su iskompleksirani i sujetni!

ČLAN ŽIRIJI OTKRIO DRUGU STRANU PEVAČKOG TAKMIČENJA

Pevač Milan Stanković otkriva kako su roditelji takmičara šou programa „Pinkove zvezdice“ sujetni i da pokušavaju da ostvare njihove neostvarene želje preko dece.

milan stankovic

Pevač je objasnio da tokom snimanja ima priliku da vidi kako su roditelji previše iskompleksirani, te tako na naše pitanje da li postoji sujeta među roditeljima dece koja se takmiče, član žirija odogovara bez dlake na jeziku:

„Nisam imao previše kontakta sa roditeljima, ali generalno to nije samo u „Pinkovim zvezdicama“, ima toga i u školama. To je kada roditelji kroz svoju decu žele da ostvare neke svoje snove ili neku viziju u svojoj veličini. Tako da se nadam da toga nema preterano kod nas. Ima nekoliko njih, ali vidim da deca nisu opterećena time“, objašnjava Stanković, koji pored toga dodaje da to nije prisutno samo na našim prostorima, već da toga ima svuda u svetu, samo što u Srbiji to dolazi do izražaja.

„Nije to samo u Srbiji. To je jedna vrlo učestala kategorija. Nije toliko strašno, ali roditelji su ambiciozniji od svoje dece“, rekao je pevač.

Podsećanja radi, pevač je na početku svoje karijere često u medijima isticao da su mu mama i sestra bile najveća podrška kada je pravljenje karijere u pitanju i da su one te koje su ga podržavale na trnovitom putu do slave. Kako je govorio, mama je želela da on bude lekar, dok je on izabrao put muzike.

milan stankovic-pinkove zvezdice

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

GOLA!? – Tamara Đurić u akciji sa manekenom!

KOJA LI ĆE BITI IZBAČENA? – Goga, Dušica i Sandra nominovane!