in

OKRENULO SE KOLO SREĆE: Rajoviću rekao da se drži taksiranja, a upravo on danas je vlasnik taksija!

Iako je prošlo već desetak dana od spektakularnog koncerta Bobana Rajovića u splitskoj Spaladium Areni, hrvatski mediji ne prestaju pisati o Crnogorcu koji je „zaludio“ mlade Dalmatince i napunio Spaladium Arenu.

Ono što se, pored Rajovićevog spuštanja sa stropa Arene još uvijek prepričava jeste i dokumentarac koji je pušten pred koncert, a kroz koji je Rajović Splićanima ispričao svoju životnu priču.

Glavni akter je izvjesni Ante koji Bobanu poručuje da se drži taksiranja jer se pjevanjem baš neće proslaviti. Rajović je tada tvrdio da će on jednoga dana puniti Arene širom Balkana, na šta je Ante odgovorio da će, ako se to desi, on istetovirati njegovo ime.

Neposredno pred koncert u Splitu Rajović je kroz medije Antu pozvao da dodje na koncert a interesantno je da se Ante zaista i pojavio. Ono što je još interesantnije jeste da Ante danas vozi taksi i da u Hrvatskoj ima svoju firmu.

Ante je ispunio svoje obećanje i istetovirao ime Bobana Rajovića na ruci a tetovažu je pokazao u Spaladium Areni pred desetak hiljada ljudi.

Dokumentarac kojim se Boban Rajović predstavio splitskoj publici a koji govori o njegovom putu od vozača taksija do pjevača koji puni dvorane, pogledajte ovdje:

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović konačno pristala na duetsku pesmu!Pogledajte sa kim!

MARIJA ŠERIFOVIĆ O EVROSONGU: Nikada više ne bih išla, ne bih preživela da budem druga!