in

Rade Lazić izvređao Sandru Afriku!

Nije štedeo reči

rade lazic.1

Maneken Rade Lazić, koji je učestvovao u Farmi 6, odgovorio je Sandri Africi koja je izjavila da je navodno on želeo trojku sa njom i njenim dečkom Mikišom.

„Maltretirao me je preko Instagrama da želi trojku sa mnom i mojim dečkom Mikišom, koji inače uvek ide sa mnom na nastupe. Ispočetka sam kulirala njegove poruke smatrajući ga još jednim od opsednutih fanova, međutim, kako je vreme odmicalo shvatila sam da je iskren i odlučan u svojim namerama. Zaista je želeo i mene i mog dečka u krevetu, pa mi je čak rekao da mu je to posebna uživancija i da će i hotel da plati ako treba, samo da svo troje zajedno uživamo“, rekla je ranije Sandra za Star.

sandra afrika

Rade nije mogao da prećuti, a ni da je tuži pa se oglasio na društvenoj mreži Fejsbuk.

„Iako sam već dva meseca u medijskoj ilegali moram da se nasmejem i prokomentarisem devojku sa izrazito jadnim glasom koja bi da može pre bi pevala svojim dupetom. Ta Sandra Paprika izgleda da je postala opsednuta sa mnom i stalno me nesto satro „proziva“ ne bi li se našla u nekim novinama i dobila malo medijske pažnje. Umesto da pohađa neku školicu za vokalne sposobnosti, ona i dalje ide na odsek za duvače – odeljenje „kožna frulica“ i posle kuka što nema više od 70 ljudi kada gostuje u Beću. Pa srce počeli su opet vokalne sposobnosti da se cene a ne samo pe-du. Devojčice mak’se više od mene. Radeta Lazića nećeš isprovocirati. Sitno mi je mnogo da se tužakam po Srbiji za 1.000 evra“, napisao je Rade.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Maya Berović konačno pristala na duetsku pesmu!Pogledajte sa kim!

MARIJA ŠERIFOVIĆ O EVROSONGU: Nikada više ne bih išla, ne bih preživela da budem druga!