in

ISPOVEST TIJANE DAPČEVIĆ: 7 godina pokušavam da zatrudnim, bila bih presrećna da rodim devojčicu!

Tijana Dapčević, koja je i na prvu bebu čekala sedam godina ističe da ima veliku želju da zatrudni i rodi devojčicu.

Nakon krize koju je imala u braku, Tijana Dapčević uspela je zajedno sa suprugom Milanom da prevaziđe sve probleme i učini svoj brak još čvršćim nego što je bio ranije. Kako kaže, sve nesuglasice uvek su rešavali samo razgovorom.

„Ne verujem u odlaske kod bračnih savetnika, po mom mišljenju to nije pravo rešenje za problem kada vam brak dođe u krizu. Suprug i ja smo uvek sve probleme rešavali u četiri oka“, kaže Tijana Dapčević za i otkriva nam šta joj je velika želja. Naime, ona godinama pokušava da se ponovo ostvari u ulozi majke, ali bezuspešno.

tijana dapcevic.1

„Drugo dete ne bi doprinelo tome da se naš brak osveži… Milan i ja imamo neke druge metode kojima to radimo. Ali iskrena da budem, godinama pokušavam da zatrudnim, ali mi ne ide.

Imamo jaku želju da ponovo postanemo roditelji, ali očigledno je da nam Bog sada nije naklonjen. Nas dvoje radimo na tome, ali se ništa ne dešava. Ništa. Isti problem sam imala i pre nego što sam dobila Vuka“, otkriva pevačica.

„Zaista bih bila presrećna da konačno zatrudnim i da rodim jednu devojčicu. Očigledno je da moja velika želja da ponovo postanem majka stvara određenu blokadu“, priznaje pevačica.

tijana dapcevic

Balkan lifestyle/Blic.rs/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

TREZNIO SE U POLICIJI: Marko Rokvić vozio pijan naduvao 1,2 promila!

PREKINUT PROGRAM ZBOG NASILJA – Jelena Krunić nasrnula na Mladena, reagovalo obezbeđenje!