in

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ: Volim Uskrs, ali sam ipak radnik!

PEVAČICA SE POKAZALA NA DELU

Jadranka Barjaktarović se ni za najveći hrišćanski praznik i 1. maj neće odmarati

Umesto da uskršnje i prvomajske praznike obeleži kod kuće, u krugu porodice, Jadranka Barjaktarović će ih i ove godine provesti radno.
– Radujem se svakom prazniku, a posebno Uskrsu. Međutim, pošto je moj posao takav kakav jeste, već godinama unazad taj praznik provodim radno, ali trudim se da ispoštujem običaje. Veliki sam radnik i to mi nimalo ne smeta. Tog dana imam nastup u Bijelom Polju, tako da ću svakako uživati sa svojom publikom. Ne pada mi teško što neću biti sa svojim najmilijima jer to svakako kasnije jedni drugima nadoknadimo – kaže pevačica.

jadranka barjaktarovic.1

Barjaktarovićeva naglašava da se najviše raduje Uskrsu jer je podseća na dane kada je bila dete.

– Ovaj praznik ima posebno mesto u mom srcu jer me podseća na detinjstvo. Uvek mi se tog dana vraćaju uspomene kada sam farbala jaja, sastajala se sa drugaricama i razmenjivala ih, dobijala poklone. Ovom prilikom želim svim čitaocima Kurira da čestitam praznik i da ga provedu u zdravlju i sreći. Hristos voskrese – rekla je pevačica.

Jadranka inače i dalje promoviše pesmu „Kad ljubav zaplače“, koja je odavno osvojila mesto u ženskim srcima. Sredinom maja putuje u Ameriku na jednonedeljnu turneju, a potom će raditi na novom singlu.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) ŽIRI NE PRESTAJE DA HVALI: Brat Rade Manojlović potpuno promenio imidž!

Ivana Selakov ostala sama? VIDEO