in

PRESREĆNA – Ceca prvi put nastupa u Grčkoj!

Muzička zvezda uskoro će obradovati svoje fanove novim albumom, a do tada nastavlja s turnejom „Poziv“.

Svetlana – Ceca Ražnatović svake godine otputuje na Kipar, gde puni baterije za nove koncerte i turneje. Ove godine, muzička zvezda neće imati vremena za odmor. Već sledeće nedelje otputovaće za Solun, gde će prvi put u svojoj karijeri održati koncert.

ceca raznatovic

– Radujem se što ću zapevati pred našim ljudima koji žive u Solunu! Prvi put radno u Grčkoj, verujem da će biti sjajno. Znam da ćemo biti u velikom broju, znamo pesme, a i nisam ovog proleća imala puno koncerata zbog rada u studiju, tako da sam i ja željna publike – kaže Ceca za „Alo!“.

Koncert koji je zakazan za 7. maj izazvao je veliko interesovanje, a kako saznajemo, veliki broj putničkih agencija udružio je snage kako bi publika mogla da prisustvuje tom nastupu.

Tradicionalni odlazak na Kipar, gde ima kuću, za sada će izostati.

– Nemam vremena za odmor i provod, ovog proleća sam upala u neki odličan radni tempo. Nakon povratka iz Grčke, vraćam se u studio i nastavljam sa snimanjem novih pesama, čemu se posebno radujem – rekla je pevačica.

Najveća muzička zvezda Ceca Ražnatović obradovaće svoje fanove s 11 novih numera. Ona je ovoga puta rešila da izbor kompozicija prepusti svojoj deci Anastasiji i Veljku, i potpuno veruje njihovom izboru i muzičkom ukusu.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SNEŽANA BABIĆ SNEKI: Ovo sigurno niste znali o meni!

SAMO ZA +18 – Starleta ponovo gola! Foto