in

KRIVIČNA PRIJAVA – Dado Polumenta krao struju?!

Protiv folk pevača Dade Polumente podneta je krivična prijava zbog krađe struje!

dado polumenta

Beogradska „Elektrodistribucija“ tužila je pevača jer je njegov novi stan u zemunskom naselju Altini bio nelegalno priključen na električnu mrežu, pri čemu je oštetio ovo preduzeće za više od 340.000dinara.

Dado je mesecima izbegavao pozive na saslušanje u Treće osnovno tužilaštvo, a policija nikako nije mogla da ga nađe na adresi na kojoj je prijavljen. Konačno, Polumenta je prošlog meseca lociran i priveden u tužilaštvo, ali je odmah pušten i zakazano mu je saslušanje za septembar.

Navodno je čitava zgrada u Altini, u kojoj je Polumenta kupio novi stan, još pre godinu i po nelegalno priključena na struju.

To su kontrolom otkrili radnici EDB-a. Budući da Polumenta nije imao pravo da koristi nelegalno elektirčnu energiju, a kasnije čak nije hteo ni da plati utrošenu struju, protiv njega je podneta krivična prijava.

Iako su iz tužilaštva uzalud slali pozive na saslušanje, on je uredno držao koncerte po Srbiji i regionu.

Prvo poštari nisu uspevali da ga pronađu, pa je angažovano policijsko odeljenje za potrage, a poziv mu je upućivan čak i preko osoba koje on poznaje. Ništa od toga nije dalo rezultate.

Zato je u avgustu prošle godine za pevačem raspisana poternica, ali je ipak prošlo više od šest meseci dok ga policija nije pronašla i dovela u tužilaštvo.

Odmah nakon što je priveden, Polumentin advokat je prijavio pevačevu novu adresu na kojoj, navodno, ubuduće uvek mogu da ga pronađu.

Polumenta i njegovi menadžeri nisu želeli da komentarišu ove informacije za „Informer“.

Balkan lifestyle/Informer/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PRAZNICI U SLOVENIJI – Neda Ukraden sa unucima proslavlja Uskrs! Foto

NEVERICA – Da li je realno da ova bomba ima 41. godinu? Foto