in

GOLUBOVIĆKA BEZ DLAKE NA JEZIKU: Vesna Zmijanac se j.bala za pare! Video

OGOVARALA PEVAČICU

Jelena Golubović, posle teških optužbi Lepog Miće, rekla je u razgovoru sa Mikijem Mećavom da pevačica prošlost jer niko više neće da joj plaća za seks.

„I kada više nema ko da je jebe za pare i da joj sponzoriše ploče, tada se povukla sa estrade i pevala kod Zorice Marković. I novu ploču snimila kad je našla ovog biznismena“, rekla je Golubovićka.

jelena golubovic sa vesnom zmijanac

„Mića joj je rekao: “Ja se nisam j.bao zbog pevanja i zbog karijere”, a ona jeste. I šta ona da kaže kad je to istina? Ali nije mislila da će to iko spomenuti. Kada više nije imao ko da je j.be za pare i da joj sponzoriše ploče, tada se povukla sa estrade i pevala je kod Zorice Marković u kafani. Novu ploču je snimila kada je našla ovog biznismena. Toliko o njenoj karijeri. Ne može da govori da nju čekaju koncerti i hale kada je ne čekaju, pala je na taj nivo da peva u kafani“, bez dlake na jeziku izjavila je rediteljka.

„Kad bi huškala svoje pijune na mene, ona zna da bi slušala svaki dan o tome kako se je.ala za pare. Ona je do 40. godine imala vrhunac karijere. Posle toga…“, nastavila je Golubovićeva.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FREESTYLER- nova letnja sezona počinje u četvrtak 5.maja od 23h i 30 min!

ZAJEDNIČKI UDARILE NA FAVORITA – Vesna Rivas i Ružica napale Macu Diskreciju! Foto