in

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE NE BOJI SAŠE POPOVIĆA: Iz Zvezda Granda godinama nije izašla nijedna zvezda!

POTPUNO ISKRENO

Mariju Šerifović pregovara sa Sašom Popovićem o učestvovanju u sledećoj sezoni Zvezda Granda i zašto samo nju Popović ne sme da napada.

Šerifovićeva je svojevremeno izjavila da zvezde Granda moraju kosti da prepišu Saši Popoviću, a traju kao jogurt i to je podiglo veliku prašinu.

marija serifovic sa sasom popovicem

“U potpunosti se slažem sa tim takozvanim robovlasničkim ugovorima. Složićeš se sa mnom da je bolje da ti karijera počne sa takvom pompom i marketingom, a ne da pevaš ceo život u svom kupatilu. Znači, bez obzira da li su ti ugovori robovlasnički ili ne, ja ih potpuno podržavam. I volela bih da mladi izvođači shvate da je to za njih dobro“, rekla je Marija.

Slažeš li se da na prste jedne ruke možemo da izbrojimo zvezde koje proizvodi šou-program Zvezde Granda?
“U poslednje vreme da. Moram da se složim. Realno, nije bilo čak ni ovih zvezda kao što je Rada Manojlović. Poslednji koga se sećam je Amar Gile, on je bio dobar pobednik”.

Ali nije se održao…
„Nije, ali verujem da je to stvar njegove ličnosti. Nije mala stvar kad tako mladi ljudi sa dvadeset godina dožive da je on poznat u svom selu ili gradu, da nastupa tri puta nedeljno, da uzima ne znam kakve honorare… Ako nema koga da te hendluje, onda dolazimo do tog problema da slava neće opstati”.

Da li se čini ili Saša Popović samo tebe ne dira. Da li te se boji?

„Ne verujem baš da me se boji. Mislim da se on i ja u mnogo stvari slažemo i oboje znamo šta je šou, šta je potrebno za gledanost i gde je granica“, rekla je za Svet Šerifovićeva.

sasa popovic

Balkan lifestyle/Svet/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

FREESTYLER- nova letnja sezona počinje u četvrtak 5.maja od 23h i 30 min!

ZAJEDNIČKI UDARILE NA FAVORITA – Vesna Rivas i Ružica napale Macu Diskreciju! Foto