in

NIKOLIĆEVOJ DOSADIO REPER – Ana šutnula Rastu!

Estradni par Ana Nikolić i Stefan Đurić, alijas Rasta, privukli su veliku medijsku pažnju svojom romansom, a pevačica je prividno uživala kraj 11 godina mlađeg repera.

ana nikolic

Iako su svoju ljubav krili od očiju javnosti, više puta su uslikani zajedno, a kako slika može da prevari, dokazala je Ana koja je rešila da stavi tačku na svoju vezu.

Naime, nedavno je otkriveno da su Ana i Rasta zajedno, međutim, njih dvoje nisu želeli da komentarišu vezu. Kako „Alo!“ saznaje, Rasti je ipak odgovarala medijska pompa koju je njihova romansa izazvala, dok je Nikolićeva želela da se fokusira na novi album, što je naposletku dovelo do raskola.

– Ana i Stefan su počeli da provode dosta vremena zajedno, zbog toga što je Rasta radio na njenom novom albumu i tada je njihov odnos iz prijateljskog prerastao u ljubavni. Rasta se trudio da je očara u svakom smislu i da provede sa njom svaki slobodan trenutak. Ipak, Ana nije imala isti pogled na njihovu vezu, jer je svaki trenutak posvetila pripremama za povratak na scenu – rekao je izvor blizak paru.

rasta

Pevačica se potpuno posvetila svom izgledu i albumu, te nije mogla da se prepusti zaljubljenom partneru, što je dovelo do svađe.

– Ana je 24 sata posvećena sebi, jer je odlučila da njen povratak na scenu bude perfektan. Redovno ide u teretanu, na posebnom je režimu ishrane, te je ceo dan okupirana, što ju je onemogućilo da udovolji Rasti u njegovim prohtevima. Nikolićeva je rešila da vezu stavi na pauzu, kako bi ublažila vest o raskidu, što je njega poprilično razbesnelo, pa je u više navrata prema njoj ispoljio taj bes, zbog čega je nakon nekog vremena prestala da mu se javlja – završava izvor.

Kontaktirali smo sa Nikolićevom kako bismo iz prve ruke čuli šta se dogodilo između nje i mlađanog repera, međutim, njen komentar nismo dobili zbog toga što je ona u medijskoj ilegali do objavljivanja novog albuma „Labilna“.

Podsećamo, prva informacija o tome da su Ana i Rasta zajedno pojavila se pre svega tri meseca, a tada je otkriveno da se zabavljaju od novembra. Estradni par bio je šest meseci u vezi, a po svemu sudeći, raskinuli su pred samu premijeru Aninog novog albuma.

ana nikolic sa rastom

Pre mesec dana uživali u Italiji

Ana i Rasta otputovali su pre mesec dana na romantičnu destinaciju, a da se zajedno nalaze na istom mestu bilo je jasno po njihovim fotografijama na društvenim mrežama. Iako ni Rasta ni Ana nisu objavili zajedničku fotografiju, slikali su se na istim mestima, te je više nego očito da su zajedno ugrabili nekoliko slobodnih dana. Ipak, obaveze i karijera su se očito isprečili između njih, te je Ana odlučila da je bolje da svako krene svojim putem.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SVEKAR JE PRIHVATA: Evo šta Đani kaže o Tijani Ajfon i njegovom sinu!

Prepoznajete li folk zvezde na fotografiji?