in

HAOS U LISOVIĆU: Izbegnuta kolektivna tuča na Farmi! Video

Sve zbog Filipa

filip djukic-farma

Nakon sinoćnje momačke i devojačke večeri farmera, desio se nezapamćen haos zahvaljujući “filipinkama” koje se već mesecima bore za naklonost Kazanove iz Lisovića.
Naime, tokom večeri je Ceca Jovanović provocirala Mariju Anu Smiljanić , govorivši joj da ima nešto važno da joj kaže, ali da će to morati tek nakon što izađu sa Farme. Crv sumnje Mariji Ani nije dao mira, pa se posvađala sa Filipom i bacila njegovu narukvicu, a onda je usledilo potpuno rasulo.

Pobesneli Filip je upao u spavaću sobu u nameri da pronađe modelsicu i obračuna se sa njom.

– Rekla je da sam joj ja pričao neke priče od arene do ovamo. Sad ću ja da joj j*bem mater, dr*ala mi je k*rac u štali pre dva meseca! J*baću joj mater k*rvinsku, smrdljivu! – urlao je podivljali Filip, za kojim su trčali ostali farmeri ne bi li ga smirili. Međutim, u tome nisu uspeli.

Maneken je izleteo u dvorište, a kada je naišao na Cecu, odmah joj je sve sasuo u lice.

– Dođi ovamo, k*rvo mala! Je l si mi d*kala k*rac u štali?! Šta pričaš Mariji Ani? Ajde, k*rvetino mala raspala, j*bem li te u usta smrdljiva! Od sutra ću te us*ati! D*kaš mi k*rac u štali dok pozdravljaš Igora! – vrištao je Filip, dok je Ceca kroz plač i histerisanje to poricala.

– Nemoj da lažeš! Ljubomoran si jer ti nisam dala, a neću ti nikad ni dati! – pravdala se Ceca, koja je non stop jurila za Filipom ne bi li ga dodatno isprovocirala i dovela do toga da uradi nešto zbog čega može biti kažnjen.

Farmeri su ih jedva razdvojili, a za to vreme je Marija Ana plakala, pa je posle izvređala i Dušicu Grabović , koja se umešala u čitavu priču.

– Plati da im p*šiš k*rac, jer ti niko neće dati tako izdeformisanoj i odvratnoj! – psovala je plavokosa pevačica.

Razuzdane devojke uspele su svojom sujetom i spletkama da potpuno unište divno veče na Farmi, a kakav nas rasplet očekuje, ostaje da vidimo.

Pogledajte kako je izgledao ovaj haos

Balkan lifestyle/Pink.rs/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Prepoznajete li folk zvezde na fotografiji?

Haos: Dara Bubamara zapalila Beograđane. Trik FX ih doveo do usijanja!