in

Saša Matić ponovo osvaja Ameriku i Kanadu!

Saša Matić trenutno se nalazi na američko-kanadskoj turneji koja traje do 15. maja i u sklopu koje pevača očekuje ukupno deset koncerata.

Kako saznajemo, turneja je nadmašila sva očekivanja, a tome u prilog govore i video snimci i fotografije na društvenim mrežama. Gotovo svi koncerti u sklopu turneje su rasprodati a Matić je do sada pevao u Des Moinesu, St. Louisu, Dallasu, Majamiju, Detroitu, Chicagu, Bowling Green-u i Las Vegasu. Pre povratka u Srbiju Sašu očekuju još dva koncerta u Torontu (13. i 14.05.)

Prepune sale te euforija koja je vladala tokom svirki najbolje ilustruju koliko se publika sa one strane okeana uželela popularnog pevača koji ih je oduševio pozitivnom energijom i raznovrsnim repertoarom.

Iako je vremena izmedju koncerata veoma malo, Saša Matić ipak uspeva da poseti mnoga interesantna mesta u gradovima u kojima boravi a kako saznajemo on će dan pre svog koncerta u Torontu otići na koncert legendarnih Gipsy kingsa.

Po povratku iz Amerike i Kanade pevaču ostaje tek pet dana da se odmori i pripremi za veliki koncert u dvorani „Vatroslav Lisinski“ u Zagrebu za koji su karte već rasprodate!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OTVOREN BYBLOS NOV GASTRONOMSKI DOŽIVLJAJ LIBANSKOG UKUSA!

PROVOCIRA – Sevnule gole grudi! Foto