in

Jelena Karleuša: Sjašite s Marije Šerifović!

JK BRANI KOLEGINICU IZ ŽIRIJA

Jelena objasnila da je ona za dve kandidatkinje rekla da nisu ni za muški polni organ, a ne njena drugarica

Nakon što je „Zvezde Granda“ napustila kandidatkinja Dunja Popović jer joj je, kako je navela na Fejsbuku, Marija Šerifović rekla da nije ni za muški polni organ, mnogi su osuli drvlje i kamenje po članici žirija.

Jelena Karleuša je tri dana kasnije rešila da progovori i stane u odbranu drugarice. Ona se oglasila na društvenim mrežama.

jelena karleusa

– Vidim da se digla nekakva šatro frka zbog komentarisanja nekih takmičara u „Zvezdama Granda“ od strane Marije Šerifović. Istina je sledeća: nije Marija Šerifović nekoj takmičarki rekla: „Ovo k…. ne valja“, već ja! Moj komentar se nije odnosio na jednu, već na dve takmičarke koje su stajale ispred nas! I stvarno – one k…. nisu valjale – napisala je JK i dodala:

– To što se jedna od njih naljutila i napustila scenu, to je njen problem. Ako ćemo iskreno, otišla je ona kojoj smo najviše gledali kroz prste i koju smo iz kruga u krug puštali samo zbog simpatija, čime smo se možda ogrešili o neke kandidate koji su mnogo bolje pevali od dotične, ali su, eto, bili manje atraktivni. Prema tome, sjašite s Marije Šerifović, rečenica: „Ovo k…. ne valja“ je moja, ne njena i taj deo će biti izbačen iz emitovanja da se ovaj divni narod ne bi šokirao kad čuje reč k…., koju inače nikad nije čuo – završila je svoju odbranu JK.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Šta li to radi pred svima? Foto

VRUĆE IZDANJE – Tamara pokazala seksi guzu! Foto