in

Vesna Zmijanac: Briga me za 50.000 evra, ne vraćam se na Farmu!

PEVAČICA KAŽNJENA ZBOG ĆERKE NIKOLIJE

Folk zvezda Vesna Zmijanac pobegla je iz rijalitija „Farma“ kad je saznala da je njena ćerka Nikolija Jovanović ponovo trudna!

vesna zmijanac 1

Vesni je radosnu vest saopštio muzički gost Amel Ćeman Ćemo, nakon čega je pevačica napustila Lisović. Budući da je prekršila ugovor, produkcija je kaznila s 50.000 evra!

Dolazi mama kući

– Vesna je u toku noći samoinicijativno napustila imanje. Ona je diskvalifikovana i snosiće kaznu od 50.000 evra u skladu sa ugovorom – saopštila je zadruga juče u pismu farmerima.

Vesna Zmijanac je izašla sa imanja u Lisoviću u četvrtak uveče, čim joj je Ćemo rekao da joj je ćerka ponovo trudna. Čuvena pevačica je prvo bila u šoku, onda je počela da plače od sreće i uzbuđenja.

– Ne smem ni da se radujem. Mico, dolazi mama kući, čekaj me! Neće mama tebe samu da ostavi tamo – poručila je kroz suze svojoj mezimici gledajući u kameru, a onda je i ostalim učesnicima Farme saopštila da će postati baka i da će još iste večeri izaći sa imanja.

Takav je ugovor

Iako su farmeri pokušali da je nagovore da ostane, Vesna je bila neumoljiva. Dok je takmičare zabavljao Ivan Kurtić, iskrala se i trčećim korakom pojurila do kapije, samo u košulji i pantalonama, bez kofera.
– Znate li da morate platiti kaznu od 50.000 evra? Takav vam je ugovor. Hoćete li da se vratite i da razmislite? – pitao je Vesnu čovek iz produkcije na kapiji.

– Sve znam. Neću da se vratim. Neću! – bila je odlučna pevačica.

Baš me briga

Produkcija je spakovala njen kofer i odvezla je na Crveni krst, gde Nikolija živi s Reljom. Vesna Zmijanac je tu provela noć, a kad je svanulo, otišla je u svoj stan. Oko dva sata po podne konačno je izašla iz zgrade, sa sređenom frizurom i šminkom, u punom sjaju. Sela je u kola, a za volanom je bila njena kućna pomoćnica.

– Deco, nema šta tu da se priča! Najbitnije je moje dete. Ja sam se u životu pokazala i dokazala toliko puta i briga me da li ću nekog da razočaram – rekla je pevačica novinarima, zatvorila prozor na kolima i otišla.

vesna zmijanac

Vesni je ćerka najveći oslonac

NIKOLIJA ME JE OPET SPASLA!

Vesna Zmijanac je veoma emotivno primila vest da je njena ćerka trudna. Teško je disala, plakala je i odmah zapalila cigaretu da se smiri. A onda je rekla kako je upravo Nikolija njeno sidro i osoba koja je vraća u život.

– Nikolija me je uvek spasavala. U mom najvećem haosu, na vrhuncu slave, čekala sam nju. Odmorila se. Kad god sam pala, ona me je vraćala u život – poverila se Zmijanac svom prijatelju Ćemi, koji joj je i uzeo muštuluk da je Nikolija trudna.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

IZGLEDA DRUGAČIJE Rada otkriva šta se dogodilo sa njenim nosom!

VRUĆE FOTKE – Stanija pokazala seksi guzu i skinula brushalter! Foto