in

CUNE GOJKOVIĆ O BATINOJ SMRTI: Polako svi odlaze, plašim se da sam sledeći!

Pevač Predrag Cune Gojković već godinu dana ima zdravstvenih problema, te je prikovan za krevet, a sa velikim bolom je primio vest o smrti Velimira Bate Živojinovića, s kojim je bio prijatelj više od pola veka.

Cunetova supruga Leposava juče nam se javila na telefon i ipričala da je njen suprug zanemeo kada mu je ćerka Katarina saopštila tužnu vest.

„Veoma mu je teško palo kada je čuo da Bate više nema, pogotovo što je on u krevetu, i ne ustaje. Nisam želela da mu kažem dok ćerka nije došla kući. Samo je rekao ćerki i meni: „Polako svi odlaze, plašim se da sam sledeći.“ Nakon toga je ćutao jedno sat vremena, uopšte nije progovarao ni reč. Ništa nije hteo da kaže, sve ga to pogađa jer se radi o njegovim vršanjcima sa kojima je proveo skoro ceo život“, kaže za Leposava.

Podsetimo, Cune i Bata su se družili na Crvenom krstu, a zajedno su išli i u školu.Inače, Cune je pre godinu i po dana doživeo moždani udar, a to je razlog što više nemamo priliku da ga vidimo na gostovanjim po muzičkim emisijama.

„Moj život je danas jednoličan. Samo krevet, toalet i sto za doručak, ručak i večeru. Ne mogu da šetam, a trebalo bi samo malo više da vežbam. Najviše me neguju supruga i ćerka Katarina. Nataša je i dalje u Americi i može da dođe samo jednom godišnje“, izjavio je pre nekoliko meseci proslavljeni pevač.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) PLAVA SEVE JE SASVIM DRUGA ŽENA: Pevačica šokirala fanove novim imidžom!

Pevačica zaboravila na supruga? Foto