in

Za Soraju i Tamaru malo je i „brdo love“!

Atraktivna Soraja Vučelić retko kada pristaje na to da bude model u domaćim spotovima, no očigledno je brdo para koje je mlada pevačica Tamara Radmilović iskeširala bilo dovoljno da promeni stav. Naime, u istoimenoj pesmi – „Brdo love“ – pevačica i voditeljka pokazale su raskošne atribute u krpicama u kojima ih, pretpostavljamo, zamišljaju muškarci u svojim najludjim snovima. Atmosfera na snimanju bila je vrela od prve sekunde a prisutnima na setu su bili potrebni sećer i voda kada su dve polugole lepotice počele da razmenjuju nežnosti i uvijaju se na svežnjevima od dolara. Kao da je to bilo malo, Tamara i Soraja su za rashladjivanje koristile i lepezu takodje sa (treba li spominjati?!) dolarima u velikim apoenima.

– Soraja mi je bila prvi izbor za modela i smatram da je žena njenog stava i izgleda idealan izbor. Ona je dokaz kako žena koja vredi brdo para treba da izgleda. Da odiše skupoćom i da svakog muškarca svojom lepotom i zavodljivošću dovede i do prosjačkog štapa ako treba – kroz smeh je rekla Radmiloviceva a Soraja se nadovezala: – Ovo za nas nije brdo već gomilica! Šalu na stranu moj savet je da devojka treba da teži tome da zaradi što više upravo zbog toga što smo bolesne šopingholicarke kojima nikad nije dosta svega! Rado sam se odazvala pozivu, numera je hitična i veoma provokativna. Znam da će podići veliku prašinu a volim da sve što radim bude zapaženo i kvalitetno.

Takodje, ovo je bilo prvo voditeljkino pojavljivanje nakon kritične operacije nosa u Izraelu nakon koje je jedva ostala živa i samo pukom profesionalnošću i brzini hirurga sve je ispalo kako treba a ona prezadovoljna učinjenim. Inače, tokom snimanja bilo je šale da će ova numera konačno sa trona skinuti, dugogodišnju nezvaničnu himnu sponzoruša – numeru „Bunda od nerca“, mada čini se da to neće biti teško ukoliko se tekst uzme u obzir a on glasi:

„Spremi sada brdo love, ako hoceš da se tvojom zovem,
kupuj,kupuj, kupuj stvari nove,
ispuni moje a ja ću želje tvoje,
Brdo love, brdo love, vrede dušo usne ove
Ma hajde ostvari mi snove, sve što je tvoje neka bude moje!“

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

(FOTO) PLAVA SEVE JE SASVIM DRUGA ŽENA: Pevačica šokirala fanove novim imidžom!

Pevačica zaboravila na supruga? Foto