in

Maci Diskreciji saopštili loše vesti!

I to baš za rođendan

Maca Diskrecija danas slavi svoj 25. rođendan , a iako treba da bude srećna i zadovoljna jer je dobila tortu, ali i brojne poklone od fanova, ona je u stvari nezadovoljna.

Naime, poznato je da Maca ima mnogo fanova koji joj često šalju poklone u vilu poput garderobe, nakita, kozmetike, ali ima i onih Mačića koji joj kupuju nekretnine kao što je stan u Tuzli. Međutim, nju je malo posle ponoći sačekala loša vest.

maca diskrecija.1

– Maco, imaš puno fanova koji ti kupuju stvari i to stoji, ali moram da ti kažem nešto. Fanovi su odustali od kupovine automobila koji si poručila pre mesec dana zato što si se naljutila na onu gospođu koja je tvoj fan, ali ti je i zamerila neke sitnice, pa si je ti takoreći oterala. Žalim slučaj, ali tako je – rekla je Ružica Veljković koja se našla u ulozi voditeljke sinoć u „Golom životu“.

Maca se odmah rastužila, iako je u rukama držala prelepu haljinu koja joj je stigla u ponoć. Ona je više puta izjavila da voli da dobija poklone i zato se i ne ustručava da ih traži od onih koji je vole i podržavaju.

Balkan lifestyle/Happy.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Katarini Živković ukrali mobilni telefon!

RADA MANOJLOVIĆ: Otkad ne plaćam harač Grandu, PUNA SAM K’O BROD!