in

Ne želim ništa preko noći i ne prihvatam nepristojne ponude!

Teško da bi neke pevačice na našoj estradi odoleli nekim ponudama koje dobijaju kroz posao, ali svakako ima i onih koje takve ponude nezanimaju, a jedna od njih je Katarina Kety Marković, koja pleni kako izgledom, tako i pevanjem, pa s’vremena na vreme, dobije po neku nepristojnu ponudu.

„Svi koji me dobro znaju, znaju da ja na bilo kakve ponude ne pristajem.Neko sam ko svoju karijeru gradi isključivo i samo svojim novcem i korak po korak, tako da me takve ponude nezanimaju.Nemam nameru da bilo kome, na bilo koji način nešto dugujem ili odrađujem, kako god to da zvuči.Mirno spavam i nedozvoljavam bilo kome da me cima kad hoće i kad mu odgovara, zato što je uložio nešto u mene“-kaže sigurno Kety.

Obzirom da Kety spada u jednu od lepših i najatraktivnijih naših pevačica, ne čudi da dobija takve ponude, jer bi mnogi želeli kraj sebe imati takvu lepoticu, ali njen stav po tom pitanju, u današnje vreme čudi, jer prioznaćete, malo je takvih danas.

Kety 2

Međutim, pored takvih, Kety ne pristaje ni na druge ponude, jer kako kaže, ne želi ni sakim da deli svoju zaradu.

„U današnje vreme je popularno da neko ulaže finansije u nečiju karijeru, a onda ti vraćaš taj novac kroz tezge i to na način da nekom daješ 50 ili čak 60% zarade.Ja ne želim tako da radim.Hvala dragom Bogu, imam dosta posla, pa nisam ni prinuđena, a i iskreno, to mi malo deluje kao robovlasnički poredak“-priznaje Kety.

Ova sve popularnija pevačica, priprema novu pesmu, za koju mnogi, koji su čuli, kažu da će biti veliki hit, a kako smo saznali, ista će se pojaviti početkom septembra, do kada je Kety zauzeta svaki vikend!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Katarini Živković ukrali mobilni telefon!

RADA MANOJLOVIĆ: Otkad ne plaćam harač Grandu, PUNA SAM K’O BROD!