in

Radio S otkrio drugu veličanstvenu: Aleksandra Radović je snimila spot za pesmu “Moskva”!

Radijski projekat “Pet veličanstvenih“ zvanično startuje 8. Juna na nacionalnom Radiju S.

Ovaj projekat se slobodno može okarakterisati i kao najlepši jer u njemu učestvuje pet diva moćnih glasova: Jelena Tomašević, Aleksandra Radović, Nataša Bekvalac, Marija Šerifović i Emina Jahović.

Radio S u saradnji sa Sarom Milutinović radi na ovom projektu predano, kako bi prva premijera i spot bili premijerno emitovani za deset dana, tačno u podne u emisiji „Dan sa Natalijom“ na Radiju S.

Aleksandra Radovic 2

Prva od pet veličanstvenih koja je završila snimanje spota bila je Jelena Tomašević, a nakon nje i Aleksandra Radović koja je kadrove za pesmu „Moskva“ snimila u okolini Zrenjanina.

Lepa pevačica je tokom snimanja spota promenila tri elegantne toalete modnog dizajnera Predraga Đuknića, a tokom snimanja Aleksandra je imala i odlične scenske efekte koji će na pravi način dočarati poruku same pesme.
Aleksandra je učestvovala i na prethodnom projektu Radija S „Zvezde pevaju zvezde“, tako da se lepa saradnja na ovom projektu samo nastavila.

Aleksandra Radovic 1

-Ja volim da sarađujem sa Radijom S I da učestvujem u divnim projektima koji oni rade I nadam se da će ih u budućnosti biti još mnogo. Radujem se što sam sa svojim koleginicama u ovom projektu i verujem da ce slušaocima biti više nego zanimljivo da čuju nove pesme I vide kako funkcionišemo zajedno – rekla je Aleksandra I dodala:

-Kada je reč o Sari Milutinović, koja je I autor svih pesama projekta “Pet veličanstvenih”, nas dve već imamo dugogodišnju saradnju. Mislim da je I ovog puta uspela da napravi pesmu koja je drugačija kao što je I onog trenutka kada je napravila “Čuvaj moje srce”, to bila jedinstvena pesma na našem tržištu.

Sve novosti i zanimljivosti u vezi sa projektom „Pet veličanstvenih“ možete pronaći i na zvaničnoj Facebook stranici Radija S, ali i ukoliko slušate Radio S koji emituje muziku koju Srbija najviše voli i koji čini da život stvarno dobro zvuči.

vizual 5 velicanstvenih

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Katarini Živković ukrali mobilni telefon!

RADA MANOJLOVIĆ: Otkad ne plaćam harač Grandu, PUNA SAM K’O BROD!